Nieuws

Ervaring HR stage bij Docspro

Ervaring HR stage bij Docspro

Mijn naam is Wouter Voskuilen. Ik ben 23 jaar oud en ik doe de HBO-opleiding Human Resource Management op de Haagse Hoge School. In mijn tweede jaar moet ik leerdoelen stellen om mij verder te ontwikkelen. Mijn leerdoelen voor dit jaar zijn: plannen, discipline houden tijdens de corona periode en om beter zakelijke mails te kunnen schrijven.

Hierdoor paste Docspro perfect bij mij als stageplek.

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Docspro heeft mij daarmee geholpen door mij aan de hand van een planningssysteem mijn afspraken en taken goed te organiseren. Mijn discipline was niet moeilijk doordat ik goed werd begeleid door mijn stagebegeleider Martin. Daarom bleef ik ook altijd gemotiveerd. Ten slotte heb ik ook veel mogelijkheden gekregen om zakelijke e-mails te schrijven. Wat ik ook erg kon waarderen was dat Docspro, ondanks de coronacrisis, mij de tijd, ruimte en gelegenheid heeft gegeven om stage te lopen.

Ik heb een leerzame en leuke stageperiode gehad. Docspro is een 100% dochter van Canon, maar hiervoor waren ze een familiebedrijf. De sfeer van het familiebedrijf zit er nog steeds in. Werken bij Docspro is echt plezierig, leerzaam en je zult je bij Docspro geen nummer voelen, maar echt een werknemer en collega. Ik heb de communicatie met mijn stagebegeleider en collega’s als zeer prettig ervaren gehad.

Ik heb in mijn stageperiode van ongeveer 4 maanden met veel verschillende onderdelen van HRM gewerkt. Ik heb bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Ontwikkelen en het creëren van het sollicitatieproces
  • Inrichten en organiseren van een on-boardingsproces
  • BHV bedrijfsnoodplan geüpdatet en verspreid onder alle medewerkers
  • Uitvoeren van een RI&E onderzoek.

Dit is niet het enige wat ik heb gedaan. Daarnaast heb ik ook de vrijheid gekregen om aan mijne schoolopdrachten en mijn persoonlijke leerdoelen te werken. Hierdoor heb ik mij heel goed kunnen ontwikkelen tijdens mijn stageperiode bij Docspro. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat als je samenwerkt, elkaar motiveert en samen streeft naar hetzelfde doel, het resultaat je zal verbazen.

Mijn stage bij Docspro geef ik een dikke 10! Waarom vind ik dit:

  1. Heb het super naar mijn zin gehad
  2. Goed begeleiding, zelfs tijdens de coronacrisis
  3. Ben als een echte collega behandeld
  4. Heb mijzelf verder kunnen ontwikkelen
  5. Vrijheid gekregen
  6. En niet te vergeten, ik heb veel plezier gemaakt.

Als jij echt een leuke en leerzame stageperiode wilt hebben. Kom dan stagelopen bij Docspro!

Meer informatie