Nieuws

Even voorstellen: Arnoud Schulenberg

Even kennis maken: Arnoud Schulenberg

Arnoud Schulenberg

Wie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze week een kennismaking met Arnoud Schulenberg. Een onvervangbaar en zeer waardevol lid van ons team in zijn rol als Senior Account Manager! Wat doet hij voor Docspro en wie is hij als persoon en collega?

 

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Vertel eens iets over jezelf

Mijn naam is Arnoud, 40 jaar jong en ik ben account manager bij Docspro. Ik ben geboren in Naarden, opgegroeid in Weesp en inmiddels woonachtig in Almere. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vrouw Suzan en mijn twee dochters Gwen (6) en Isis (9).

Wat heb je gedaan voordat je bij Docspro deed?

Voordat ik bij Docspro kwam werken heb ik 10 jaar bij een partner van Docspro gewerkt, te weten Comparex. Ik ben hier 10 jaar verantwoordelijk geweest voor een groot aantal overheidsklanten, de eerste jaren voor de Lokale Overheid, daarna voor de Centrale Overheid. In die periode ben ik verantwoordelijk geweest voor de contracten die er waren voor de aanschaf van software. Ik bracht vraag en aanbod samen, denk hierbij aan het begeleiden van aanbestedingen, marktverkenningen en offertetrajecten. Daarnaast was ik het eerste aanspreekpunt bij contract gerelateerde zaken.

Wat doe je bij Docspro?

Ik zorg ervoor dat afspraken die gemaakt zijn met de klanten ook worden nagekomen. Ik ben het aanspreekpunt om verdere behoefte inzichtelijk te maken en om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen om het werk leuker en efficiënter te maken. En als het weer mag een kopje koffiedrinken om te kijken wat we nog meer voor elkaar kunnen betekenen en gewoon een gezellig gesprek te hebben.

Wat voor collega ben jij?

Ik ben een teamspeler, ik sta klaar om collega’s te helpen en verwacht dezelfde hulp als ik dit nodig heb. Iedereen binnen een organisatie heeft bepaalde talenten en expertises, het is belangrijk hier gebruik van te maken en dit samen te brengen. Naast hard werken ben ik de collega die graag aansluit bij een borrel of andere leuke activiteiten.

Wat hoop je vanuit jouw rol voor onze klanten te kunnen betekenen?

Dat de samenwerking ook echt een samenwerking is. Dit betekent samen naar processen kijken en uitzoeken hoe we elkaar kunnen helpen om het werk leuker te maken. Hard werken op het moment dat het nodig is, maar zeker tijd voor een lolletje als het moment daar is. De klant moet weten dat als ze iets bij mij neerleggen, ik er ook voor zorg dat het geregeld wordt.

Heb je een levensmotto?

Behandel een ander zoals jezelf ook behandeld wil worden.

Waar krijg je energie van?

Andere mensen ontmoeten en eropuit gaan; vooral in deze tijd. Momenteel is dit nog wat lastig, maar we maken de eerste stappen en ik merk dat dit mij goed doet en dus energie geeft.

Wat weten veel mensen niet over jou?

Als ik mensen vertel dat ik jaren wedstrijdzwemmen heb gedaan en ook alle zwemdiploma’s heb (zwemvaardigheid, balvaardigheid, reddend zwemmen etc.), dan zijn mensen vaak verbaasd.

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.