Nieuws

Even voorstellen: Barbara Blokpoel

Even kennis maken: Barbara Blokpoel

Barbara Blokpoel

Wie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze week een kennismaking met Barbara Blokpoel. Een echte team player in haar rol als Service Delivery Manager. Wat doet zij voor Docspro en wie is hij als persoon en collega?

 

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Barbara Blokpoel en dit jaar ben ik 50 jaar geworden! Ik ben geboren in Den Haag en woon inmiddels alweer ruim 15 jaar in Schiedam. Hier woon ik samen met mijn vriend Erik en mijn dochter Floor. Belangrijk onderdeel van ons gezin zijn onze hond Fay en kater Dex.

Wat doe je bij Docspro?

Sinds 1 september jl. ben ik werkzaam bij Docspro in de functie van Service Delivery Manager. Ik ben verantwoordelijk voor het opstellen en afsluiten van Service Level Agreements (SLA’s). Daarnaast heb ik op reguliere basis overleg met de klant over onder andere de rapportage en de lopende zaken welke er spelen. In deze functie ben ik een vast aanspreekpunt voor de klant!

Wat voor collega ben jij?

Ik ben een collega die graag samenwerkt, een echte team player. Waar nodig help ik andere collega’s en daarnaast ben ik van mening dat je “samen” het beste resultaat behaald met ieder zijn eigen expertise.

Heb je een levensmotto?

Leuke dingen doen, genieten van het leven!

Waar krijg jij energie van?

Binnen mijn werk krijg ik energie van het ondersteunen van klanten, voor een optimale klanttevredenheid. In mijn privéleven krijg ik energie als ik buiten met de hond of met het gezin op pad ben. Bijvoorbeeld even heerlijk naar het strand of bos.

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.