Nieuws

Even voorstellen: Daan Hofmans

Even voorstellen: Daan Hofmans

Daan HofmansWie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze week een kennismaking met Daan Hofmans. Een onvervangbaar en zeer waardevol lid van ons team in zijn rol als Software Ontwikkelaar! Wat doet hij voor Docspro en wie is hij als persoon en collega?

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Vertel eens iets over jezelf

Ik woon lekker dicht bij Docspro in de buurt, waardoor ik altijd op mijn fiets naar kantoor kan gaan. Ik heb aan de Haagse Hogeschool in Zoetermeer gestudeerd en na mijn afstudeerstage ben ik bij Docspro blijven werken. Ik heb de studie tot Software Developer gevolgd en ik heb mijzelf gespecialiseerd in de C#-taal. Daar ben ik vanaf mijn 16e al mee begonnen, waardoor ik daar veel ervaring in heb opgedaan.

Wat doe je bij Docspro?

Bij Docspro ben ik software developer. Ik ben gespecialiseerd in de C#-taal en daarnaast ben ik bekend met de ontwikkel-stack van Microsoft en met het dagelijks gebruik van programma’s en services zoals Visual Studio, Azure DevOps en Visio. Mijn eindexamen opdracht was het ontwikkelen van de Docspro Anonymizer. Ik hoop deze (de Desktop) versie zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken met de extra kennis die ik nog steeds uitbreid tijdens mijn werkzaamheden bij Docspro.

Wat voor collega ben jij?

Net zoals veel van mijn ontwikkel collega’s ben ik meer een technisch persoon. Ik ben niet echt een ‘mensen-mens’. Daarnaast heeft Daan graag iets goed uitgedacht voordat hij begint met coderen. Om dat te realiseren is er vaak overleg nodig met collega’s.

Waar krijg je echt energie van?

Deze vond ik moeilijk om te beantwoorden, maar toevallig kwam er een goed voorbeeld voorbij waar ik energie van kreeg. Ik was bezig met wat monotoon werk in de Docspro Email Importer (verbeteren van configuratie en errors oplossen die hierdoor veroorzaakt werden). Dit duurde de hele dag en is op zichzelf staand niet het leukste werk om te doen, maar met een muziekje op (specifiek het genre Eurobeat) kon ik er lekker de hele dag doorheen knallen. Toen was mijn werkdag ineens over.

Wat weten veel mensen niet van jou?

Ik hou van koken; vooral oosterse gerechten, maar mijn kookkunsten zijn nog op een beginner niveau.

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.