Nieuws

Even voorstellen: Fred van Polanen

Even voorstellen: Fred van Polanen

Fred van PolanenWie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan u voor! Deze week een kennismaking met Fred van Polanen. Sinds augustus 2021 is hij bij ons werkzaam en een waardevolle aanvulling op onze afdeling Customer Service in zijn rol als Customer Service Medewerker! Wat doet hij voor Docspro en wie is hij als persoon en collega?

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben 50 jaar en ik woon in Wassenaar. In mijn vrije tijd fiets en wandel ik graag. Ook vaar ik graag met mijn boot en dan vis ik op roofvissen. Daarnaast BBQ ik graag het hele jaar door met vrienden en familie.

Wat doe je bij Docspro?

Bij Docspro werk ik op de Customer Service afdeling. Vanuit mijn rol vind ik het belangrijk om klanten te helpen door ze een advies op maat te geven. Hierdoor zijn onze klanten in staat om de beste keuze te maken en hun problemen echt op te lossen.

Wat voor collega ben jij?

Ik zie mijzelf als een behulpzame collega, want ik ben altijd bereid om te helpen, ook ben ik een teamspeler, vrolijk en ben ik resultaatgericht. Ik vind het belangrijk om mijn werkzaamheden goed en op tijd af te ronden waarbij ik onze klanten zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Als persoon ben ik energiek en enthousiast, waarbij ik in sommige gevallen ook de rol van vaderfiguur vervul. Ik hou er echt van om een goede sfeer te creëren en andere mensen te inspireren.

Hoe omschrijf je het team?

Het is een gedreven en gemotiveerd team. Klaar om altijd te helpen, de klant of elkaar. Daarnaast zetten wij ons in voor culturele en sportieve doelen om ook maatschappelijk een steentje bij te dragen.

Heb je een levensmotto?

Heb je naasten lief en help iedereen zo goed als dat je kan.

Waar krijg je energie van?

Interactie en samenwerking met collega’s, de projecten waar ik een bijdrage aan kan leveren en klanten echt kunnen helpen. In mijn vrije tijd laad ik ook echt op van BBQ-en met familie, vrienden, mijn grote collectie cactussen, wandelen en de Nederlandse historie.

Wat weten veel mensen niet over jou?

Ik geloof in eerlijkheid en transparantie en ik ben heel open, dus mensen weten eigenlijk alles over mij.

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.