Nieuws

Even voorstellen: Kim Both

Even voorstellen: Kim Both

Kim BothWie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan u voor! Deze week een kennismaking met Kim Both. Een onvervangbaar en zeer waardevol lid van ons team in haar rol als medewerker Planning & Projecten! Wat doet zij voor Docspro en wie is zij als persoon en collega?

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben Kim, 37 jaar en samen met mijn vriend en onze twee kids van 9 en 7 (en binnenkort onze labradorpup!) woon ik in Bodegraven.

Wat doe je bij Docspro?

Binnen Docspro ben ik (samen met mijn 3 directe collega’s van het planning & project team) verantwoordelijk voor het inplannen en coördineren van al onze lopende projecten en zijn wij eerste aanspreekpunt voor onze consultants en klanten in geval van vragen en issues. Daarnaast verzorgen wij ook de gehele administratieve afhandeling van alle projecten, zoals inkoop, urenregistratie, facturatie etc.

Wat voor collega ben jij?

Ik zou mezelf willen omschrijven als een betrokken en betrouwbare collega, ik voel me verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de werkzaamheden binnen onze afdeling maar maak ook heel graag tijd voor een gezellig praatje, een wandeling of een drankje om de week mee af te sluiten 😉. Naast hard werken is gezelligheid met elkaar voor mij minstens zo belangrijk!

Hoe omschrijf je het team?

We zijn een hecht team van 4 collega’s en zijn altijd bereid elkaar te helpen of mee te denken waar nodig als iemand ergens tegenaan loopt. Dagen ruilen of inspringen waar nodig als de situatie daar om vraagt doen wij ook altijd met plezier voor elkaar.

Waar krijg je energie van?

Van kleine (geluks) momentjes, een goede cappuccino of lekker glas wijn, een momentje voor mezelf met een tijdschrift, een leuke serie of film kijken en tijd met mijn gezin en vrienden doorbrengen. Ook hou ik enorm van reizen (in binnen- of buitenland).

Wat weten veel mensen niet over jou?

Dat ik (op zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn werkende leven) Docspro eind 2019 even heb verlaten om 2 weken later met gierende banden weer terug te komen. Je beseft pas wat je had als je het niet meer hebt 😉

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.