Nieuws

Even voorstellen: Martijn Mom

Even kennis maken: Martijn Mom

Martijn MomDocspro groeit! Ons team is uitgebreid met Martijn Mom in de functie van Software Consultant. Hij stelt zich graag even voor.

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Over Martijn

Mijn naam is Martijn, ik ben 41 jaar en ik woon al ruim 15 jaar samen met mijn vriendin Rosanne en twee kinderen Freek (11 jaar) en Vera (8 jaar) in Beuningen.

Werkervaring

Voorheen werkte ik bij een klant van Docspro, Bovemij. Dit is een verzekeraar voor de mobiliteitsbranche. In eerste instantie is ben ik begonnen in de IT, doorgegroeid naar de business op de afdeling Schade afhandeling en heb ik vervolgens weer de stap terug gemaakt naar de IT en de rol van functioneel- en applicatiebeheerder van Kofax en OnBase en Business Analist DMS/CCM op mij genomen.

Werkzaamheden als Software Consultant

Vanuit mijn rol als Software Consultant ben ik betrokken bij de software implementatie bij klanten, projectmanagement en vervul ik de rol van OnBase consultant. Ook werk ik nauw samen met onze klanten om implementatieprojecten tot een succes te maken. Dankzij mijn achtergrond in zowel IT als business ben ik in staat goed met mijn klanten samen te werken en projecten tot een goed einde te brengen.
Als Software Consultant vind ik het vooral belangrijk om klanten een gedegen en toekomst vaste oplossing te bieden. Dus ik denk liever even goed mee met de klant voordat ik aan de knoppen ga draaien.

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.