Nieuws

Even voorstellen: Nicky van Essel Maarssen

Foto Nicky van Essel Maarssen

Wie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze keer een kennismaking met Nicky van Essel Maarssen. Nicky is werkzaam op de Customer Service afdeling waar zij druk bezig is met onder andere het inplannen van consultants en inkoopwerkzaamheden.

 

 

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Nicky en ik ben 35 jaar. Ik woon met mijn man Leon, zoon David (7 jaar) en onze hond Job in Alphen aan den Rijn. Ik kom met de fiets naar werk want het is maar 10 minuutjes fietsen. In mijn vrije tijd hou ik graag van etentjes met vrienden, langsgaan bij familie, wandelen met de hond of naar de bioscoop of concerten. Naast 4 dagen werken ga ik ook 2x per week naar de fitness.

Wat doe je bij Docspro?

Ik ben onderdeel van de Customer Service afdeling (voorheen Planning en Projecten). Wij plannen de consultants in voor projecten en ad hoc afspraken, doen de inkoop, de administratie en maken de facturen. Mijn werk is nooit saai en geen dag is hetzelfde. Het is altijd weer een verrassing wat de dag mij brengt.

Wat voor collega ben jij?

Ik ben een sociale, gezellige collega. Ook ben ik altijd geïnteresseerd in mijn collega’s. Ze mogen alles vragen en ben altijd bereid om te helpen of dingen op te pakken, mits ik daar tijd voor heb natuurlijk. Wat ik fijn vind bij Docspro is dat de lijntjes kort zijn. Omdat we niet zo’n heel groot team hebben, zijn je vragen (meestal) snel beantwoord.

Heb je een levensmotto?

Heel cliché, maar “Heb het leven lief” vind ik wel een hele mooie.

Waar krijg jij energie van?

Muziek is voor mij een grote energiebron, zeker als je er even doorheen zit. Het kan altijd en voor elke bui is er wel iets wat past. Er gaat voor mij geen dag voorbij zonder muziek. Het liefst luister ik naar 80’s, 90’s en 00’s muziek.

Wat weten veel mensen niet over jou?

Dat ik afgestudeerd ben in het Toerisme maar door de Corona gekozen heb voor een andere richting. En dat ik graag naar rock concerten ga!

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.

Meer informatie

Deel dit met vrienden!