Nieuws

Even voorstellen: Paul de Jager

Even kennis maken: Paul de Jager

Paul SchokkerWie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze week een kennismaking met Paul de Jager. Een onvervangbaar en waardevol lid van ons team in zijn rol als Business Consultant! Wat doet hij voor Docspro en wie is hij als persoon en collega?

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben Paul en ik kom uit het fantastische bouwjaar van 1978 en ik ben zo 43 jaar jong. Geboren en getogen in Hoorn en ik woon daar nog met mijn vrouw en kinderen. Gezien het feit dat zowel ik als mijn ouders hier vandaan komen, mag ik mijzelf een ‘echte’ Horinees noemen.

Passie voor informatiemanagement

Je kan wel stellen dat informatiemanagement in mijn DNA zit. Zo heb ik een geheime voorliefde voor digitaal archiveren, gegevensbescherming en het brengen van orde in ongestructureerde gegevens. Dit doe ik dan ook al meer dan 20 jaar. Naast de nodige ervaring met het operationele werk, heb ik mij goed verdiept in de procesmatige en juridische kanten van informatiebeheer.

De HBO+ Leergang Functionaris Gegevensbescherming die ik heb gevolgd is hierop een erg waardevolle toevoeging. Met de kennis en expertise die ik via deze opleiding (en door de nodige praktijkervaring) heb opgebouwd, ben ik nog beter in staat om onze klanten vanuit mijn rol als Business Consultant ook goed te adviseren op het gebied van privacy- en gegevensbescherming.

Wat doe je bij Docspro?

Vanuit mijn rol als Business Consultant geef ik advies over hoe de effectiviteit van de bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen m.b.t. informatiegedreven processen kan worden vergroot in een verbetercyclus. Hiervoor wordt moeiteloos geschakeld tussen de verschillende niveaus van management en de werkvloer.

Wat voor collega ben jij?

Hmm… lastige vraag, dat kan je beter aan mijn collega’s vragen! ?Ik denk dat ik wel ‘collegiaal aanwezig’ ben, ik hou namelijk wel van een babbeltje en een kop koffie om te ontdekken wat anderen bezighoudt, vooral als je na een poosje thuiswerk weer ‘echt’ op kantoor bent. Ik probeer wel zoveel mogelijk een meedenkende en -werkende houding te hebben die bijdraagt aan werkzaamheden van anderen.

Wat hoop je vanuit jouw rol voor onze klanten te kunnen betekenen?

Ik vind het belangrijk dat ik met mijn input een bijdrage kan leveren aan de effectiviteit van onze klanten en het plezier in hun dagelijkse werkzaamheden kan vergroten.

Heb je een levensmotto?

Meerdere. Maar de voornaamste zou dan zijn om in het nu te leven, met de rug naar het verleden. Nu is waar alles gebeurt. Geniet van nu.

Probeer ‘anders’ te denken zou een goede tweede zijn. Dit vraagt om een mentale verandering die ervan uit gaat dat vasthouden aan ‘hoe het was’ geen toekomst heeft. Binnen ons vakgebied en Business Consultancy wordt dit mogelijk door nieuwe ontwikkelingen die tot dat moment technisch niet mogelijk waren.

Waar krijg je energie van?

In de persoonlijke sfeer zou dat absoluut mijn gezin zijn, de dynamiek die daar plaatsvindt geeft me gewoon veel zin en energie. Verder, misschien wat cliché: muziek en een goede borrel met vrienden, daar kan ik ook echt van genieten. Zakelijk kan ik een boost energie krijgen wanneer ik kwaliteit en acceptatie van oplossingen zie verhogen na het wegnemen van menselijke of technische weerstand.

Wat weten veel mensen niet over jou?

Ik hou niet van zalm -in geen enkele vorm- bah! Een Snickers, daar maak je me dan weer wel blij mee, heerlijk! Mijn andere geheimen houd ik graag voor mezelf, immers staat bescherming van privacy bij mij hoog in het vaandel.

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.