Nieuws

Even voorstellen: Remco Zuijdervliet

Even voorstellen: Remco Zuijdervliet

Foto Remco Even VoorstellenWie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze keer een kennismaking met Remco Zuijdervliet. In zijn rol als Business Consultant en Bidmanager is hij het gebied van advies voor procesoptimalisatie en het coördineren van de aanbestedingen. Wat doet hij daarnaast en wie is hij als persoon bij Docspro?

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Remco Zuijdervliet, 31 jaar en ik woon in Alphen aan den Rijn.

Wat doe je bij Docspro?

Ik heb een tweetal functies bij Docspro, te weten Bid Manager en Business Consultant. Als Bid Manager ben ik verantwoordelijk voor onder andere de beantwoording van aanbestedingen, Request For Propoals en Requests for Information en marktconsultaties. Als Business Consultant bezoek ik onze klanten en prospects en breng daar processen in kaart, waarna ik een advies uitbreng hoe deze processen efficiënter of effectiever ingericht kunnen worden met oplossingen van Docspro.

Wat voor collega ben jij?

Ik ben een collega die toegankelijk is voor iedereen en zodoende ook bij uiteenlopende vraagstukken betrokken wordt. Ik ben een doorzetter die toegewijd is aan het team. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat je plezier in je werk hebt en ruimte is voor ontspanning. Ik denk dat mijn collega’s zullen beamen dat het in mijn aanwezigheid nooit saai is op de werkvloer!

Heb je een levensmotto?

Ik heb geen levensmotto, maar ik ben wel van mening dat je moet genieten van het leven en jezelf niet altijd te serieus moet nemen.

Waar krijg jij energie van?

Sinds mijn 6de voetbal ik al en dat doe ik nu nog steeds minimaal drie keer per week. Daarnaast vind ik het ook leuk om te gaan padellen en te gaan skiën. Naast deze sportieve activiteiten krijg ik binnen mijn werk energie van de verschillende werkzaamheden die je bij Docspro kunt uitvoeren en geen één dag hetzelfde is.

In mijn rol als Business Consultant kom ik bij onze klanten op bezoek om de processen te analyseren en de uitdagingen waar de klant mee kampt te verhelpen. Als dit vervolgens succesvol wordt opgelost geeft dit veel voldoening. Deze ervaringen kan ik vervolgens weer gebruiken in de beantwoording van bijvoorbeeld een Request for Proposal. Het leuke aan dit soort trajecten is dat deze iedere keer weer door een ander team aan specialisten vanuit Docspro wordt beantwoord en ik mijzelf daardoor ook blijf ontwikkelen.

Wat weten veel mensen niet over jou?

Ik ben bij Docspro begonnen als stagiair met als doel om er maximaal twintig weken te blijven. Vervolgens ben ik niet één keer, maar twee keer bij Docspro afgestudeerd en daar blijven werken. Dit betekent dat dit eigenlijk nog steeds mijn eerste ‘echte’ baan is!

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.

Deel dit met vrienden!