Nieuws

Even voorstellen: Rik van Hameren

Even Voorstellen Rik

Even kennis maken: Rik van Hameren

Wie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze keer een kennismaking met Rik van Hameren. In zijn rol als Marketingmedewerker houdt hij zich bezig met verschillende werkzaamheden op het gebied van online marketing en productmarketing. Wat doet hij daarnaast en wie is hij als persoon?

 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Rik van Hameren, ik ben op dit moment 27 jaar en ik ben inmiddels zo’n drie jaar werkzaam bij Docspro. In februari 2021 ben ik gestart als stagiair en zodoende bij Docspro gebleven in de rol van marketeer op de marketingafdeling. Ik woon sinds anderhalf jaar op mijzelf in een klein dorpje genaamd Roelofarendsveen, wat je misschien weleens gehoord hebt op de radio wanneer de files worden opgenoemd. Verder ben ik iemand die ervan houdt om leuke dingen te doen naast werk en ik breng veel tijd door met mijn vrienden.

Wat doe je bij Docspro?

Bij Docspro ben ik momenteel werkzaam op de marketingafdeling. Waar ik in het begin alleen samen met mijn manager Vicencia deel van uitmaakte, is er inmiddels ook een Business Development Representative aan het team toegevoegd die zowel marketing als sales ondersteunt.

Binnen Docspro hou ik mij voornamelijk bezig met de online marketing & productmarketing. Denk hierbij aan alle online aspecten zoals de website, SEO, SEA, marketing automation en social media. Daarnaast probeer ik samen met onze Lead Consultants zoveel mogelijk marketingactiviteiten op te pakken om klanten zo proactief mogelijk op de hoogte te brengen van updates en releases van onze software en ook om het onze sales wat makkelijker te maken door ondersteuning te geven door middel van marketingmateriaal.

Wat voor collega ben jij?

Ik ben een collega die ervan houdt om te lachen en daarnaast doe ik mijn best om het met iedereen zo goed mogelijk te vinden. Daarnaast betrap ik mijzelf erop dat ik heel nieuwsgierig ben en graag van alles wat af weet. Dit kan natuurlijk in mijn voordeel, maar ook in mijn nadeel werken 😉.

Heb je een levensmotto?

Ik heb niet echt een levensmotto. Wel voel ik mij thuis in ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.

Waar krijg jij energie van?

Er zijn veel dingen waar ik energie van krijg. Ik krijg energie van gezellige mensen om mij heen, van een goede werksfeer, van het behalen van resultaten, het onderdeel zijn van een team, terugkijken naar behaalde doelen en om af te sluiten met (helaas) een slechte gewoonte: energiedrankjes.

Wat weten veel mensen niet over jou?

Dat ik een lange weg heb bewandeld voor waar ik inmiddels sta. Zo ben ik na het afronden van mijn middelbare school beland op de opleiding Beveiliger (MBO 2), omdat het mijn droom was om bij de Koninklijke Marechaussee werkzaam te zijn. Na het afronden van de opleiding en de sollicitatie bij de Marechaussee waar ik tijdelijk werd afgekeurd, ben ik de opleiding Filiaalmanager (MBO 4) gaan doen. Tijdens deze opleiding heb ik ook de opleiding Verkoopspecialist (MBO 3) succesvol afgerond. Uiteindelijk heb ik gekozen om nog naar het HBO te gaan voor de opleiding Commerciële Economie, welke ik na mijn afstuderen in 2021 bij Docspro met succes heb afgerond.

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.

Meer informatie

Deel dit met vrienden!