Nieuws

Even voorstellen: Toon van Houts

Even voorstellen: Toon van Houts

Wie zijn nu de mensen achter Docspro? In deze blogserie stellen we ze graag aan je voor! Deze keer een kennismaking met Toon van Houts. In zijn rol als Lead Consultant is hij het aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van Kofax Transformation en Kofax Capture. Wat doet hij daarnaast en wie is hij als persoon bij Docspro?

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Toon van Houts en ik ben 39 jaar. Ik woon samen met mijn vrouw Gemke en twee zoons, Finn en Stijn, in het pittoreske Ommel (Noord-Brabant). Van origine ben ik afgestudeerd als ingenieur Technische Informatica in Eindhoven.

Als Brabander hou ik van gezelligheid en ik ben dan ook graag onder mijn vrienden, pik ik een feestje mee of ga ik ergens lekker uit eten.

Wat doe je bij Docspro?

In 2009 ben ik via mijn afstudeerstage bij Docspro begonnen als junior Consultant voor de implementaties van diverse Kofax producten, namelijk Kofax Capture en Kofax Transformation Modules. Dit was destijds compleet nieuw voor me, maar ik heb mij in de materie vastgebeten en nu 14 jaar verder ben ik Lead Consultant van deze producten. Dat wil zeggen dat ik binnen Docspro een aanspreekpunt en vraagbaak ben voor mijn collega’s voor wat betreft deze producten. Ik denk mee bij nieuwe projecten en het oplossen van uitdagingen bij bestaande projecten.

Wat voor collega ben jij?

Ik zie mezelf als een positieve collega die ook graag zijn collega’s vooruit wil helpen. Niet denken in problemen maar in oplossingen. Spanning en focus is goed, maar ook humor en ontspanning vind ik belangrijke factoren, dus een grap op zijn tijd kan ik zeker waarderen.

Heb je een levensmotto?

Ik heb niet echt een levensmotto, maar als ik er één zou moeten kiezen ga ik toch voor het cliché ”Carpe Diem” ofwel pluk de dag! Zo geniet ik ook van dag tot dag om er het optimale uit te halen.

Waar krijg jij energie van?

Ik krijg een boost als een project wordt opgeleverd en ik aan de klant kan zien dat het volledig naar wens is voltooid.

Wat weten veel mensen niet over jou?

Ik ben op het werk vrij rustig maar ik hou ook wel van een feestje, zo ga ik jaarlijks naar één van de grotere festivals in Nederland, namelijk de Zwarte Cross. En dan niet alleen om te feesten, maar ook om met de cross daadwerkelijk mee te doen.

Werken bij Docspro

Wilt u zich ook bij ons team aansluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet staat u binnenkort ook op onze website.

Deel dit met vrienden!