Nieuws

Forrester: 'Hyland sterke performer in Cloud-Based Dynamic Case Management'

Forrester: 'Hyland sterke performer in Cloud-Based Dynamic Case Management'

Hyland, de maker van ShareBase en OnBase, is recentelijk door Forrester uitgeroepen als een sterke performer op het gebied van Cloud-Based Dynamic Case Management. Dit is te lezen in het rapport over het eerste kwartaal van 2018 van dit toonaangevende Amerikaanse onderzoeks- en adviesbureau.

In deze publicatie heeft Forrester de elf belangrijkste leveranciers van Cloud-Based Dynamic Case Management (DCM) onder de loep genomen. Hyland is al voor het derde achtereenvolgende kwartaal meegenomen in dit onderzoek, maar het is voor het eerst dat Forrester cloudcomponenten bij zijn onderzoek heeft betrokken.

In het rapport prijst Forrester Hyland vanwege:
  • De optimalisatie voor content-intensieve cases
  • De uitgebreide mogelijkheden voor content- en cloudbeheer
  • Het verbeterde mobiele aanbod met een point-en-click ontwerptool
  • Eenvoudige interactie, management en hergebruik van case design-onderdelen
  • De duidelijke case-ontwikkeling met architectuur op basis van metadata
Erkenning voor innovatie

Het oordeel van Forrester is een erkenning voor de kracht van alle innovaties die Hyland de afgelopen jaren heeft doorgevoerd in zijn casemanagement- en cloudoplossing. Zowel OnBase, Hyland’s bedrijfsplatform voor Dynamic Case Management (DCM), als ShareBase, Hyland’s aanvullende cloudgebaseerde tool voor bestandsdeling en samenwerking, zijn meegenomen in het onderzoek van Forrester.

“Enterprises kiezen voor OnBase vanwege de eenvoudige implementatie en domeinkennis van Hyland en zijn distributiepartners.” 

Uit het rapport The Forrester Wave™: Cloud-Based Dynamic Case Management, Q1 2018

De transitie naar de cloud

Steeds meer klanten hebben de afgelopen jaren de overstap naar cloudgebaseerde oplossingen gemaakt. Daarbij gaat het om verschillende producten en oplossingen, inclusief dynamic casemanagement. De overgrote meerderheid van de cloudklanten maakt gebruik van de Hyland Cloud, een privaat beheerde multi-instance cloud die op maat is ontworpen om te dienen als het hostingplatform voor cloud-gebaseerde informatietoepassingen.

Lees het hele rapport

Het volledige rapport The Forrester Wave™: Cloud-Based Dynamic Case Management, Q1 2018 is hier te downloaden.

Dowload het rapport

Meer weten over Hyland's OnBase of ShareBase?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.