Nieuws

FUSION 2024

Klantendag Docspro & Nokavision: FUSION 2024

FUSION 2024 met pay-offMet veel plezier kondigen we aan dat wij dit jaar samen met Nokavision, ook onderdeel van Canon Information Management Solutions, een klantendag organiseren: FUSION 2024A new era for Information Management.

Op donderdag 19 september vanaf 9:30 uur vindt dit leerzame en inspirerende evenement in Fort Altena in Werkendam plaats. Deze samenwerking biedt u de gelegenheid om waardevolle inzichten en praktische kennis te verkrijgen, rechtstreeks van al deze experts en onze (gezamenlijke) klanten. FUSION is hèt evenement van 2024 voor het delen van kennis, het verkennen van innovatiekansen en het versterken van uw professionele netwerk.

INSCHRIJVEN

Wat kunt u verwachten?

  • Dominique SchreinemachersKeynotes, break-outs en paneldiscussies over technologieën, processen en het belang van samenwerking tussen mensen;
  • Nieuwe ideeën over waar uw volgende innovatie kan starten;
  • Netwerkmogelijkheden met andere professionals en onze partners;
  • Inspirerende keynote over “The Human Factor” door Dominique Schreinemachers;
  • Misschien iets over AI, maar we twijfelen nog.

Programma

Vanaf 9.30 staat er koffie en thee voor u klaar om u welkom te heten. Om 10.00 uur start de keynote met daarop aansluitend om 11.30 uur onze eerste break-out sessies. Rond half één staat er een uitgebreide lunch voor u klaar. Zodat u na de lunch met vernieuwde energie een waardevol programma vol break-out sessies kunt bijwonen. Na een volle dag sluiten we rond 4 uur af met een inspirerende keynote van Dominique Schreinemachers, militair vlieger bij de Koninklijke Luchtmacht en gedragsbeïnvloedingspsycholoog. Ze spreekt over de kracht van mensen in het geweld van technologie, ontwikkelingen en innovatie. We sluiten traditiegetrouw af met een heerlijk diner, waarbij we tijdens de files kunnen netwerken en met elkaar de dag feestelijk afsluiten.

Ook iets voor u?

Schrijf u vandaag nog in via onderstaande knop.

INSCHRIJVEN

Deel dit met vrienden!