Productiever werken met digitale documenten

Grip op PDF

Productiever werken met digitale documenten

In het bedrijfsleven geldt PDF als standaardindeling voor het gezamenlijk bewerken van documenten. Toch ontbreekt het de meeste professionals aan de juiste functionaliteit voor echte productiviteit en samenwerking. Een goede PDF-oplossing zorgt ervoor dat u zowel op kantoor als onderweg productief aan de slag bent. Documenten ondertekent u net zo eenvoudig als met pen op papier. U bent dus geen tijd of geld meer kwijt aan het afdrukken, ondertekenen en e-mailen van belangrijke documenten die de levensader van uw bedrijf vormen. Simpel gezegd: uw productiviteit schiet omhoog wanneer u de juiste PDF-oplossing in uw bedrijf aan het werk zet. Dat wilt u toch ook?

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Portable Document File (PDF)

PDF (Portable Document Format) is een bestandsindeling voor het uitwisselen van elektronische documenten en formulieren. Sinds 1993 is PDF, ontwikkeld door Adobe, een open standaard. Daarom is PDF onafhankelijk van software, hardware of besturingssystemen. Dit betekent dat een PDF-bestand er op elke computer en printer hetzelfde uitziet; lettertypes, afbeeldingen en opmaak blijven behouden.

Waarom PDF-bestanden gebruiken?

Als u documenten wilt delen met klanten, collega’s of andere externe partijen en u wilt garanderen dat iedereen het document kan openen en bekijken, dan kunnen PDF-documenten u hierbij helpen. PDF-bestanden zijn namelijk vooral bedoeld voor weergave, niet voor het bewerken. Een van de redenen waarom ze zo populair zijn, is dat PDF’s de opmaak van documenten kunnen behouden, waardoor ze beter deelbaar zijn. Een ander voordeel is ook dat elk document er op elk apparaat hetzelfde uitziet.

Uw document workflows onder controle

Niet beheerde workflows met PDF’s en papieren documenten zorgen voor o.a. de volgende problemen:

  • Geldverspilling
  • Tijdverspilling
  • Lagere kwaliteit
  • Ontevreden gebruikers
  • Toename van risico’s

Daarom is het zo belangrijk om meer grip en controle te krijgen op PDF-documenten binnen uw organisatie. Grip op PDF biedt u namelijk:

  1. Optimale samenwerking met collega’s en externe partijen
  2. Eenvoudig converteren van documenten om tijd per document te besparen
  3. Verbeteren van de klanttevredenheid met digitaal ondertekenen van documenten
  4. Compliant blijven en veilig werken met o.a. ‘anonimiseer’ functie

Slim en krachtig in het gebruik, zowel op kantoor als thuis

PDF-oplossingen bieden veel mogelijkheden om samen te werken met collega’s en klanten en veilig PDF-bestanden met hen uit te wisselen. PDF-software voorziet in alle functies die een gebruiker nodig heeft om PDF-documenten van aantekeningen of markeringen te voorzien, te ondertekenen, te beveiligen, te redigeren en te comprimeren, om PDF-formulieren te creëren en te gebruiken of om PDF-bestanden eenvoudig op te maken en te publiceren. Gebruikers kunnen snel en met accuratesse en betrouwbaarheid bestanden converteren.

Waarom kiezen voor PDF-software via Docspro

Grip op PDFEen goed advies en één aanspreekpunt, dat is wat klanten van Docspro kunnen verwachten. Wij werken samen met verschillende partners, waardoor we voor iedere organisatie de beste oplossing in huis hebben.

De kracht van grip op PDF

Met grip op PDF schiet uw productiviteit omhoog. Wilt u hier meer over weten? Vul onderstaand formulier in en één van onze sales collega's neemt contact met u op.

Wat zijn de voordelen van PDF?

Afdrukken om te ondertekenen is niet meer nodig

Digitale bestanden kunnen eenvoudig elektronisch ondertekend worden. Documenten zoals contracten die ondertekend moeten worden, hoeven dus niet meer uitgeprint, getekend en weer ingescand te worden, maar kunnen worden voorzien van een digitale handtekening en direct worden doorgestuurd.

PDF-bestanden voldoen aan de standaarden

PDF-bestanden voldoen aan de ISO 32000 standaarden voor de uitwisseling van elektronische documenten.

PDF is veilig

Het is mogelijk om PDF-bestanden met een wachtwoord te beveiligen. Op die manier kunt u voorkomen dat anderen de content kopiëren of bewerken. Ook kunt u PDF- bestanden anonimiseren om persoonlijke informatie onleesbaar te maken.

Wat onze klanten zeggen