Nieuws

Hyland benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms!

Hyland benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant!

Hyland is uitgeroepen tot leider in het nieuwe Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms 2017. De notatie in dit nieuwe Gartner Quadrant volgt op zeven achtereenvolgende benoemingen als leider in het Magic Quadrant voor ECM dat gold als de voorganger van dit nieuwe Gartner MQ. Daarmee is het feitelijk het achtste achtereenvolgende jaar dat het vooraanstaande onderzoeksbureau Gartner, Hyland als leider erkend voor haar OnBase content services platform.

Ook ShareBase, Hyland’s cloud-gebaseerde oplossing om eenvoudig documenten te delen, wordt opnieuw aangehaald in het rapport. Eind vorig jaar werd de verschuiving die nu plaatsvindt al aangekondigd door de analisten van Gartner. Men verklaarde toen; “ECM is dood” om duiding te geven aan het feit dat er een radicale verschuiving heeft plaatsgevonden in de wijze waarop organisaties vandaag de dag hun content creëren, gebruiken en delen. Dit heeft geleid tot een evolutie in hoe Gartner de markt evalueert en geresulteerd in de lancering van een gloednieuwe Magic Quadrant voor Content Services Platforms.

In de definitie van Gartner voorziet een content services platform in een reeks diensten die het gebruik van content voor zowel gebruikers, systemen en toepassingen coördineren. Brenda Kirk, VP of Strategy bij Hyland is verheugd; “Het meest opwindende aan onze benoeming in dit nieuwe Quadrant is dat Gartner met deze erkenning ons standpunt onderschrijft dat organisaties die de digitale transformatie omarmen, meer nodig hebben dan uitsluitend de mogelijkheid om content te kunnen beheren.” Kirk voegt toe dat klanten vandaag de dag een enterprise information platform nodig hebben dat een verscheidenheid aan content services biedt, die de zakelijke gebruikers voorzien van de informatie die ze nodig hebben, wanneer en waar ze die nodig hebben, ongeacht waar ze zich bevinden.

Wereldwijd gebruiken vele duizenden organisaties OnBase dagelijks als content services platform voor het uitrollen van content-, proces- en casemanagement toepassingen die razendsnel kunnen worden geïmplementeerd, zowel on-premise als in de Hyland Cloud.

Over Hyland, de maker van OnBase

Hyland is de maker van OnBase, een alles-in-één, geïntegreerd Enterprise Information Platform voor het beheer van content, processen en cases. Al ruim 25 jaar stelt Hyland wereldwijd inmiddels meer dan 19.000 organisaties in staat om hun werkwijze te digitaliseren en werkzaamheden fundamenteel te transformeren. Hyland staat vermeld in Fortune 2016 Best Companies to Work for, de internationale ranglijst van beste werkgevers en is voor het zevende jaar op rij door Gartner benoemd als leider in het Magic Quadrant voor Enterprise Content Management.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.