Nieuws

Hyland benoemd als leider in Forrester Wave™: Enterprise Content Management Platforms rapport

Hyland benoemd als leider in Forrester Wave™: Enterprise Content Management Platforms rapport

Hyland is uitgeroepen tot leider in het nieuwe Forrester Wave™: Enterprise Content Management Platforms rapport van het derde kwartaal 2019. In het Forrester Wave™ rapport wordt de klantenservice, workflow en contentservice van OnBase beoordeeld als uitstekend. De kracht van de OnBase oplossing is dat het de documentstromen binnen uw bestaande bedrijfsprocessen, bedrijfsapplicaties en afdelingen kan samenbrengen en de informatie gestuurde processen naadloos op elkaar afstemt.

Over Docspro

Docspro, a Canon Company, is sinds 2008 OnBase Authorized Solution Provider. Sindsdien hebben wij de uiterst geavanceerde en gebruiksvriendelijke ECM suite OnBase al bij 100+ organisaties zoals de Sligro Food Group, Vivat en Bovemij succesvol ingezet. Onze klanten hebben hiermee een enorme efficiencyslag, hogere compliance en aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd. Dit succes van OnBase is niet alleen in Nederland; het gebruik van OnBase groeit wereldwijd in een enorm tempo. Met de meeste OnBase implementaties in de Benelux, heeft Docspro de unieke OnBase Diamond Support Award onderscheiding ontvangen en mag Docspro zich dé specialist noemen in deze regio. Deze award is een erkenning voor de technisch, hoogwaardige kennis van OnBase en de uitgebreide ervaring bij de ondersteuning en implementatie van de ECM-oplossing die bij Docspro in huis is.

Over Hyland

Hyland is de ontwikkelaar van OnBase, een alles-in-één, geïntegreerd Enterprise Information Platform voor het beheer van content, processen en cases. Al ruim 25 jaar stelt Hyland wereldwijd inmiddels meer dan 19.000 organisaties in staat om hun werkwijze te digitaliseren en werkzaamheden fundamenteel te transformeren. Hyland staat vermeld in Fortune 2016 Best Companies to Work for, de internationale ranglijst van beste werkgevers en is voor het zevende jaar op rij door Gartner benoemd als leider in het Magic Quadrant voor Enterprise Content Management.

 

Deel dit met vrienden!

Meer weten over OnBase, by Hyland?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.