Nieuws

Hyland voor elfde keer benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant!

Geweldige prestatie van Hyland

Als leiderschap essentieel is, kunt u rekenen op Hyland. Hyland wordt al 11 jaar uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms.

Dit jaar positioneert Gartner Hyland en zijn nieuw verworven platform, Alfresco, als leiders in het Magic Quadrant for Content Services Platforms 2020.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Hyland en Alfresco

Onafhankelijk werden Hyland en Alfresco benoemd tot leiders in het Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms. Samen biedt Hyland een Enterprise Content Services platform dat robuuster, meer verbonden en innovatiever is dan ooit.

Lees het rapport van 2020 om erachter te komen:

  • Waarom Gartner Hyland blijft erkennen als leider?
  • De nieuwste trends en prioriteiten voor zakelijke en IT-leiders
  • Hoe Hyland organisaties in verschillende branches kan helpen transformeren en groeien met een end-to-end content services-platform

Over Docspro

Docspro, a Canon Company, is sinds 2008 OnBase Authorized Solution Provider. Sindsdien hebben wij de uiterst geavanceerde en gebruiksvriendelijke ECS suite OnBase al bij 100+ organisaties zoals de Sligro Food Group, Vivat en Bovemij succesvol ingezet. Hiermee hebben onze klanten een enorme efficiencyslag en kostenbesparing gerealiseerd. Docspro heeft de meeste OnBase implementaties in de Benelux geïmplementeerd en heeft daarom de unieke OnBase Diamond Support Award onderscheiding ontvangen. Deze award is een erkenning voor de hoogwaardige kennis van OnBase en de uitgebreide ervaring bij de implementatie van de Enterprise Content Services-oplossing die Docspro in huis heeft.

Over Hyland

Hyland is de ontwikkelaar van OnBase, een alles-in-één, geïntegreerd Enterprise Content Services Platform voor het beheer van content, processen en cases. Hyland heeft in oktober 2020 Alfresco overgenomen. Al meer dan 25 jaar stelt Hyland wereldwijd inmiddels meer dan 20.000 organisaties in staat om hun werkwijze te digitaliseren en werkzaamheden fundamenteel te transformeren. Hyland staat vermeld in Fortune 2019 Best Companies to Work for, de internationale ranglijst van beste werkgevers voor het zesde en achtereenvolgende jaar en is voor het elfde jaar op rij door Gartner benoemd als leider in het Magic Quadrant voor Enterprise Content Services.

Deel dit met vrienden!

Meer weten over de Enterprise Content Services oplossingen van Hyland?

Lucas FokVul onderstaand formulier in en Lucas neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.