Nieuws

Hyland is in twee ECM Forrester Wave™ rapporten benoemd

Hyland is in twee ECM Forrester Wave™ rapporten benoemd

Forrester evalueert top enterprise content management leveranciers Hyland is genoemd als leider in The Forrester Wave™ voor Enterprise Content Management en Transactional Content Services Q2, 2017.

Daarnaast is Hyland ook genoemd als Strong Performer in The Forrester Wave™: ECM Business Content Services Q2, 2017. Hyland, de makers van OnBase heeft al jaren een zeer sterke reputatie als het gaat om de krachtige line-of-business applicaties integraties en ondersteuning voor high-volume transactional content use cases. De voorbije jaren is Hyland verder gegaan met het toevoegen van meer proces gedreven functionaliteiten voor het delen van bestanden aan OnBase. Klanten geven aan dat ze in hoge mate tevreden zijn over de OnBase oplossing van Hyland in het algemeen.

Wat is het verschil tussen Transactional Content en Business Content?

Er zijn door Forrester twee verschillende marktanalyses uitgevoerd ten aan zien van ECM Content Services. Ieder segment focust zich op een andere set van ECM use cases. Forrester definieert de twee ECM segmenten als volgt:

  • Transactional Content heeft betrekking op het optimaliseren van hoog volume klant gefocuste processen. De voornaamste functionaliteiten zijn onder andere multi-channel capture, e-forms en business process management (BPM).
  • Business content heeft betrekking op het optimaliseren van de dagelijkse werkervaring van de kenniswerker. Key functionaliteit is onder andere flexibele user intefaces, document management, collaboration en het veilig delen van bestanden.

Aangezien Forrester verwacht dat de ECM markt in 2018 met $9 miljard zal groeien, is het van belang dat u als organisatie samenwerkt met een toonaangevende ECM leverancier en een uiterst deskundige implementatiepartner.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen die een OnBase oplossing binnen uw organisatie op kan leveren of interesse om een exemplaar van de Forrester rapportage te ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.