Nieuws

Hyland lanceert OnBase Foundation

Nieuwe release van OnBase

OnBase Foundation is de meest veilige, uitgebreide en robuuste versie van OnBase tot nu toe. Deze release is ontwikkeld om organisaties maximaal te laten profiteren van reeds gedane technologische investeringen vandaag de dag en voor te bereiden op de toekomst.

De lancering van OnBase Foundation is de eerste stap naar continuous delivery door frequenter releases uit te brengen. Op deze manier hebben klanten sneller de beschikking over de laatste technologiën, funcionaliteiten en veiligheidsupdates.

“OnBase Foundation is, zoals de naam al suggereert, het fundament waar klanten nu en in de toekomst op kunnen vertrouwen,” aldus Bill Priemer, CEO van Hyland. “We hebben veel nieuwe features toegevoegd waar onze klanten direct van kunnen profiteren en in staat zijn om sneller te anticiperen op veranderingen in hun markt en doelstellingen te realiseren.”

Hyland brengt gedurende een kalenderjaar frequente updates uit via zogenaamde enhancement packs (EPs) – te beginnen met OnBase Foundation EP1 – voor zowel cloud- als on-premise klanten. Daarnaast kunnen klanten welke gebruik maken van het OnBase Foundation platform in de toekomst eenvoudig migreren naar het nieuwe Cloud SaaS platform van Hyland.

Met OnBase Foundation bent u in staat om veiliger en beter samen te werken, processen te optimaliseren en sneller te innoveren.

Deel dit met vrienden!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over OnBase Foundation? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.