Nieuws

Hyland neemt Alfresco over

Hyland neemt Alfresco over

Hyland heeft de definitieve overeenkomst getekend om Alfresco eind 2020 over te nemen. Deze overname gaat het wereldwijde bereik van Hyland vergroten.

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Hyland, een toonaangevende aanbieder van Enterprise Content Services (ECS) oplossingen, heeft een definitieve overeenkomst getekend om Alfresco, een aanbieder van open-source ECS-diensten -en oplossingen over te nemen. De transactie, die naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020 zal worden afgerond, is onderhevig aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden en wettelijke goedkeuringen.

Alfresco, met een hoofdkantoor in Boston, ontwikkelt een moderne, cloud-native Digital Business Platform dat content services oplossingen levert om de belangrijkste informatie van organisaties te verbinden, te beheren en te beschermen.

“We willen ons bedrijf laten groeien en ons platform organisch verder ontwikkelen via acquisities”, aldus Bill Priemer, president en CEO van Hyland. “Deze overname vergroot ons wereldwijde bereik, waardoor we meer organisaties kunnen helpen hun doelstellingen voor digitale transformatie te bereiken.”

“Alfresco heeft al meer dan 15 jaar de visie om het meest open, cloud native content services platform te bieden”, aldus Jay Bhatt, president en CEO van Alfresco. “Met deze overname brengt Alfresco aanzienlijke geografische en branchespecifieke kennis en ervaring naar Hyland, evenals een open source community als een nieuwe bron van productinnovatie. Beide bedrijven delen dezelfde passie voor klantsucces en innovatie en zullen samen meer waarde bieden voor klanten en partners. ”

Deel dit met vrienden!