Nieuws

Hyland voor tiende keer benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant!

Opnieuw een geweldige prestatie van Hyland

Hyland is opnieuw uitgeroepen tot leider in het nieuwe Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms 2019. De benoeming in dit Gartner Quadrant volgt op negen achtereenvolgende benoemingen als leider in het Magic Quadrant voor Enterprise Content Services. Daarmee is het het tiende achtereenvolgende jaar dat het vooraanstaande onderzoeksbureau Gartner, Hyland als leider erkend voor haar OnBase Content Services Platform.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Onbase by HylandIn de definitie van Gartner voorziet een Content Services Platform in een reeks diensten die het gebruik van content voor zowel gebruikers, systemen en toepassingen coördineren. Brenda Kirk, VP of Strategy bij Hyland zegt; “Het bewijst dat klanten vandaag de dag een enterprise information platform nodig hebben dat een verscheidenheid aan content services biedt, die de zakelijke gebruikers voorzien van de informatie die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben, ongeacht waar ze zich bevinden.

Wereldwijd gebruiken vele duizenden organisaties de Hyland-oplossingen dagelijks als content services platform voor het uitrollen van content-, proces- en casemanagement toepassingen die razendsnel kunnen worden geïmplementeerd, zowel on-premise als in de Hyland Cloud.

Over Docspro

Docspro, a Canon Company, is sinds 2008 OnBase Authorized Solution Provider. Sindsdien hebben wij de uiterst geavanceerde en gebruiksvriendelijke ECS suite OnBase al bij 100+ organisaties zoals de Sligro Food Group, Vivat en Bovemij succesvol ingezet. Hiermee hebben onze klanten een enorme efficiencyslag en kostenbesparing gerealiseerd. Docspro heeft de meeste OnBase implementaties in de Benelux geïmplementeerd en heeft daarom de unieke OnBase Diamond Support Award onderscheiding ontvangen. Deze award is een erkenning voor de hoogwaardige kennis van OnBase en de uitgebreide ervaring bij de implementatie van de Enterprise Content Services-oplossing die Docspro in huis heeft.

Over Hyland

Hyland is de ontwikkelaar van OnBase, een alles-in-één, geïntegreerd Enterprise Content Services Platform voor het beheer van content, processen en cases. Al meer dan 25 jaar stelt Hyland wereldwijd inmiddels meer dan 20.000 organisaties in staat om hun werkwijze te digitaliseren en werkzaamheden fundamenteel te transformeren. Hyland staat vermeld in Fortune 2019 Best Companies to Work for, de internationale ranglijst van beste werkgevers voor het zesde en achtereenvolgende jaar en is voor het tiende jaar op rij door Gartner benoemd als leider in het Magic Quadrant voor Enterprise Content Services.

Deel dit met vrienden!

Meer weten over de Enterprise Content Services oplossingen van Hyland?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.