Nieuws

Hyland opnieuw benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant!

Hyland voor de 12e keer benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant

Als leiderschap essentieel is, kunt u rekenen op Hyland. Hyland is voor de twaalfde keer op rij uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms.

Hyland geeft aan dat zij hun aangewezen leiderschap te danken hebben aan de investering die zij in het afgelopen jaar hebben gedaan op het gebied van R&D, Hyland’s end-to-end productportfolio, het wereldwijde klantenbereik en door de focus te leggen op verschillende industrieën.

Gecombineerd met de zakelijke focus die Hyland heeft op het ondersteunen van zakelijke en IT-doelgroepen, leveren zij ook de juiste mix van technologieën en mogelijkheden om organisaties nu en in de toekomst te helpen.

Lees het rapport van 2021 om erachter te komen:

  • Waarom Gartner Hyland blijft erkennen als leider?
  • De nieuwste trends en prioriteiten voor zakelijke en IT-leiders.
  • Onpartijdige leveranciersonformatie van een hoofdanalist in de IT-industrie.

Lees het rapport

Over Docspro

Docspro, a Canon Company, is sinds 2008 OnBase Authorized Solution Provider. Sindsdien hebben wij de uiterst geavanceerde en gebruiksvriendelijke ECS suite OnBase al bij 100+ organisaties zoals de Sligro Food Group, Vivat en Bovemij succesvol ingezet. Hiermee hebben onze klanten een enorme efficiencyslag en kostenbesparing gerealiseerd. Docspro heeft de meeste OnBase implementaties in de Benelux geïmplementeerd en heeft daarom de unieke OnBase Diamond Support Award onderscheiding ontvangen. Deze award is een erkenning voor de hoogwaardige kennis van OnBase en de uitgebreide ervaring bij de implementatie van de Enterprise Content Services-oplossing die Docspro in huis heeft.

Over Hyland

Hyland is de ontwikkelaar van OnBase, een alles-in-één, geïntegreerd Enterprise Content Services Platform voor het beheer van content, processen en cases. Hyland heeft in oktober 2020 Alfresco overgenomen. Al meer dan 25 jaar stelt Hyland wereldwijd inmiddels meer dan 20.000 organisaties in staat om hun werkwijze te digitaliseren en werkzaamheden fundamenteel te transformeren. Hyland staat vermeld in Fortune 2019 Best Companies to Work for, de internationale ranglijst van beste werkgevers voor het zesde en achtereenvolgende jaar en is voor het elfde jaar op rij door Gartner benoemd als leider in het Magic Quadrant voor Enterprise Content Services.

Zie ook:

Meer weten over de Enterprise Content Services oplossingen van Hyland?

Vul onderstaand formulier in en Lucas neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.