Nieuws

Hyland Summit 2019 in Amsterdam

Hyland Summit 2019 in Amsterdam

Als trotse partner van Hyland, de makers van OnBase, brengt Docspro de Hyland Summit EMEA graag bij u onder de aandacht!

Van 5 tot en met 7 november 2019 vindt in Amsterdam alweer de elfde editie van dit leerzame en inspirerende evenement plaats. Hyland laat klanten en relaties uit heel Europa samenkomen en brengt bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe functionaliteiten binnen het OnBase Content Services Platform.

Dit is het perfecte event om kennis te nemen van de laatste trends op het gebied van digitale transformatie en om uw OnBase-expertise te vergroten. Zowel business- als technische professionals zullen profiteren van de informatieve en educatieve agenda van de Hyland Summit en de uitgebreide mogelijkheden om te netwerken met branche experts en andere klanten.

Op de Hyland Summit staan o.a. de volgende activiteiten op de agenda:

  • Interessante presentaties van keynote sprekers en executives;
  • Meer dan 30 technologische en branchespecifieke break-out sessies;
  • Inspirerende klantverhalen en de nieuwste technische onderwerpen.

Hyland en Docspro nodigen u van harte uit om in contact te komen op de Hyland Summit | EMEA in Amsterdam.

Schrijf u vandaag nog in.

Deel dit met vrienden!

Vragen?

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt voor meer informatie uiteraard ook contact opnemen met ons team via 0172-419334. 

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.