Nieuws

Tungsten, Hyland en ABBYY Leaders in de IDC MarketScape voor Intelligent Document Processing

Tungsten, Hyland en ABBYY Leaders in de IDC MarketScape voor Intelligent Document Processing Software!

Als trotse partner van Tungsten, Hyland en ABBYY melden wij graag dat onze vendoren zijn uitgeroepen tot Leaders in de IDC MarketScape 2023-2024 voor Intelligent Document Processing (IDP) software. Dit laat zien dat zij zich onderscheiden in het leveren van kwalitatieve oplossingen voor onder andere gegevensverwerking en automatisering. Onderstaand een overzicht waarom onze vendoren zijn verkozen tot Leader in de Matrix.

Tungsten

Tungsten onderscheidt zich door haar expertise, uitgebreide klantenset en haar end-to-end workflows die naadloos integreren binnen de verschillende sectoren. Met Tungsten TotalAgility, een op AI gebaseerde end-to-end Intelligent Automation-oplossing, biedt Tungsten een krachtige tool die organisaties helpt om hun processen te automatiseren en te optimaliseren, waardoor ze een voorsprong behouden in de markt.

Hyland

Hyland IDP helpt organisaties bij het automatiseren en versnellen van processen. Met behulp van kunstmatige intelligentie voor documentherkenning, vastleggen van gegevens, classificatie en gegevensextractie van verschillende documenttypes, heeft Hyland bewezen een veelzijdige en gebruiksvriendelijke IDP-oplossing in haar portfolio te hebben. De voornaamste drie redenen dat Hyland is verkozen tot Leader is vanwege de technologie, het gevarieerde klantenportfolio en het gebruiksgemak van het platform.

ABBYY

ABBYY valt op door haar aanpak in verschillende Intelligent Document Processing mogelijkheden. Klanten hebben de vrijheid om zelf oplossingen te bouwen op basis van hun specifieke eisen zoals bijvoorbeeld snelheid en kosten. Daarnaast hebben zij ook vooraf getrainde document skills waarbij de klant zelf niets hoeft te bouwen.

Met deze indrukwekkende prestaties hebben ABBYY, Tungsten en Hyland laten zien toonaangevende spelers in de IDP-markt te zijn. Bij Docspro zijn wij zeer tevreden met de samenwerking met onze partners om klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.

Benieuwd naar het hele rapport?

Download het rapport via onderstaande button.

Lees het rapport!

Deel dit met vrienden!