Nieuws

Hyland's OnBase en ShareBase krijgen integratie met low-code platform Mendix

Hyland's OnBase en ShareBase krijgen integratie met low-code platform Mendix

Vanaf heden zijn Hyland’s OnBase en ShareBase te integreren met low-code applicatie platform Mendix. Hiermee zijn de end-to-end content services en procesmanagement functionaliteiten van OnBase en enterprise file sync & share functies van ShareBase gemakkelijk aan te roepen vanuit enterprise apps gebouwd in Mendix.

Het OnBase content services platform kan in elke willekeurige bedrijfstak worden ingezet. Zo zijn er binnen OnBase branchespecifieke modules ontwikkeld voor bijvoorbeeld financiële dienstverlening, detailhandel, bouw, overheid, onderwijs, gezondheidszorg, verzekeringen, industrie en transport. Met ShareBase kunnen bestanden op een veilige manier worden gedeeld, zowel binnen als buiten het bedrijf. Door middel van rechten per gebruiker en door zelf te kiezen waar de data wordt opgeslagen, blijft de controle bij de eigenaar van de data.

Door OnBase en ShareBase op Mendix aan te sluiten kunnen data en bestanden op elk moment worden aangeroepen. Open vanuit een App in één klik alle dossierinformatie zonder naar een apart document management systeem te gaan. Of deel veilig en eenvoudig documenten vanuit een Portal met externe gebruikers zonder dat ze extra moeten inloggen. Bekijk daarnaast wie welke informatie heeft bekeken en gedeeld.

Over Nokavision

Nokavision Software, onderdeel van Canon, is expert op het gebied van low-code app development met Mendix. Als 100% platform partner vindt Nokavision het belangrijk om van start tot finish de klant te begeleiden. Met een workshop worden vooraf de belangrijkste knelpunten en kansen uitgelicht, waardoor innovaties nog sneller worden doorgevoerd.

Over Docspro

Docspro, tevens dochterbedrijf van Canon, is specialist in de software van Hyland. Vanuit de filosofie om informatie voor de klant te laten werken, is Docspro sinds 1994 uitgegroeid tot een erkend specialist op het gebied van digitaliseren, automatiseren en robotiseren.

Deel dit met vrienden!
Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen.
LinkedIn

Meer weten?

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt voor meer informatie uiteraard ook contact opnemen met ons team via 0172-419334. 

  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte