Nieuws

Hyland's OnBase en ShareBase krijgen integratie met low-code platform Mendix

Hyland's OnBase en ShareBase krijgen integratie met low-code platform Mendix

Vanaf heden zijn Hyland’s OnBase en ShareBase te integreren met low-code applicatie platform Mendix. Hiermee zijn de end-to-end content services en procesmanagement functionaliteiten van OnBase en enterprise file sync & share functies van ShareBase gemakkelijk aan te roepen vanuit enterprise apps gebouwd in Mendix.

Het OnBase content services platform kan in elke willekeurige bedrijfstak worden ingezet. Zo zijn er binnen OnBase branchespecifieke modules ontwikkeld voor bijvoorbeeld financiële dienstverlening, detailhandel, bouw, overheid, onderwijs, gezondheidszorg, verzekeringen, industrie en transport. Met ShareBase kunnen bestanden op een veilige manier worden gedeeld, zowel binnen als buiten het bedrijf. Door middel van rechten per gebruiker en door zelf te kiezen waar de data wordt opgeslagen, blijft de controle bij de eigenaar van de data.

Door OnBase en ShareBase op Mendix aan te sluiten kunnen data en bestanden op elk moment worden aangeroepen. Open vanuit een App in één klik alle dossierinformatie zonder naar een apart document management systeem te gaan. Of deel veilig en eenvoudig documenten vanuit een Portal met externe gebruikers zonder dat ze extra moeten inloggen. Bekijk daarnaast wie welke informatie heeft bekeken en gedeeld.

Over Nokavision

Nokavision Software, onderdeel van Canon, is expert op het gebied van low-code app development met Mendix. Als 100% platform partner vindt Nokavision het belangrijk om van start tot finish de klant te begeleiden. Met een workshop worden vooraf de belangrijkste knelpunten en kansen uitgelicht, waardoor innovaties nog sneller worden doorgevoerd.

Over Docspro

Docspro, a Canon Company, is sinds 2008 OnBase Authorized Solution Provider. Sindsdien hebben wij de uiterst geavanceerde en gebruiksvriendelijke ECS suite OnBase al bij 100+ organisaties zoals de Sligro Food Group, Vivat en Bovemij succesvol ingezet. Hiermee hebben onze klanten een enorme efficiencyslag en kostenbesparing gerealiseerd. Docspro heeft de meeste OnBase implementaties in de Benelux geïmplementeerd en heeft daarom de unieke OnBase Diamond Support Award onderscheiding ontvangen. Deze award is een erkenning voor de hoogwaardige kennis van OnBase en de uitgebreide ervaring bij de implementatie van de Enterprise Content Services-oplossing die Docspro in huis heeft.

Deel dit met vrienden!

Meer weten?

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt voor meer informatie uiteraard ook contact opnemen met ons team via 0172-419334.