Blogs

Hyperautomation

Hyperautomation is een buzzwoord dat steeds vaker voorbijkomt als het gaat over digitale transformatie van informatie gedreven processen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het automatiseren van het proces rondom verkooporders, factuurverwerking of HR-documenten.

Vergaande procesautomatisering

Vergaande procesautomatisering, oftewel hyperautomation, vereist slimme technologieën om dit mogelijk te maken en door de combinatie van innovatieve platformen kunt u uw ambities op het gebied van de digitale transformatie waarmaken. Het combineren van technologieën zoals onder andere Intelligent Document Processing (IDP) en Robotic Process Automation (RPA) maken hier onderdeel van uit.

Machine Learning speelt een grote rol binnen hyperautomation door binnenkomende informatie te analyseren en daar waarde uit te onttrekken. Naast Machine Learning zorgt geavanceerde low code proces software ervoor dat de benodigde informatie middels een intuïtieve gebruikerservaring aan uw medewerkers wordt gepresenteerd. Robots zorgen ervoor dat er complexe integraties mogelijk zijn (met bijvoorbeeld legacy systemen) en werken sneller en nauwkeuriger dan ooit.

Door hyperautomation in te zetten binnen uw organisatie ervaart u onder andere de volgende voordelen:

  • Medewerkers kunnen efficiënter te werk en krijgen meer plezier in het werk,
  • Minder fouten in werkzaamheden door het inzetten van robots,
  • Kortere doorlooptijden van processen,
  • Reduceren van operationele kosten.

Docspro helpt u graag bij het vinden van de juiste technologieën die passen binnen uw organisatie om hyperautomation te bereiken. Daarnaast gaan wij graag met u in gesprek als u nog vragen heeft!

Wat is uw reden om hyperautomation na te streven?

Deel dit met vrienden!