Blog

Introductie nieuwe Canon productiescanners, nu met netwerkaansluiting!

Introductie nieuwe Canon productiescanners, nu met netwerkaansluiting!

Corporate mailrooms en gecentraliseerde afdelingen hebben vaak nog een grote hoeveelheid aan  documenten die gescand moeten worden, zodat ook deze informatie op het netwerk komt te staan voor verdere verwerking. Om deze documenten te digitaliseren gebruikt men nu een scanner voorzien van een USB aansluiting, die alleen aangestuurd kan worden door een lokale laptop of server. Hoe kunnen dit soort mailrooms nu deze fysieke informatie zo snel en efficiënt mogelijk op het netwerk krijgen?

Introductie nieuwe modellen productiescanners

Canon heeft recentelijk de lancering aangekondigd van de nieuwe imageFORMULA modellen: DR-G2140, DR-G2110 en DR-G2090. Deze nieuwe serie productiescanners stelt organisaties in staat om het scanproces nog sneller en beter te laten verlopen. Deze serie scanners is niet alleen razendsnel, maar door de hoge scankwaliteit worden scans vele malen beter herkend door eventuele scansoftware. Bovendien beschikken de DR-G2110 en de DR-G2140 ook over een netwerkaansluiting, waardoor deze als een netwerkscanner ingezet kunnen worden!

Direct scannen naar het beveiligde netwerk

Doordat men nu direct kan scannen op het netwerk, is er geen lokale pc of laptop benodigd om een scanner aan te sturen. Bovendien staan de gegevens direct op het beveiligde netwerk binnen de organisatie; kortom geen gedoe meer met een USB of een lokale server of pc en de gescande documenten worden direct opgeslagen binnen het beveiligde netwerk. Wel zo veilig als je een scan maakt waar bijvoorbeeld persoonsgegevens op staan.

Interessante actie: 4 jaar Service & Support op de scanner!  

Ter promotie van deze nieuwe modellen, biedt Docspro u nu een interessante actie aan! Als u nu één van deze modellen bestelt, ontvangt u bij een 3 jarig Service & Support overeenkomst een jaar lang gratis service & support erbij. Dat betekent dat u de komende 4 jaar volledig ontzorgd bent van het onderhoud van uw scanner.

Specificaties Canon DR-G2 serie

  • Nieuw ontwikkelde interne DR processor chip die scannen op hoge snelheid met image processing mogelijk maakt
  • Active Thresholding technologie en barcode herkenning maken tijdrovend handwerk overbodig en helpen dus te besparen op arbeidskosten
  • Geleverd inclusief ISIS/TWAIN/WIA en Kofax VRS drivers die de integratie met diverse scanning applicaties mogelijk maken
  • Connectie via LAN of USB 3.1 aansluiting
  • Groot LCD display dat meerdere talen ondersteunt
  • Laag geluidsniveau

Wilt u meer weten over deze actie of de specificaties, of wilt u de scanners wel eens in werking zien? Dat kan! Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer weten over de nieuwe DR-G2 serie productiescanners van Canon?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.