Nieuws

Kofax Capture Partner of the year Award voor Docspro en Canon

Kofax Capture Partner award

Docspro en Canon hebben het afgelopen jaar veruit de meeste Kofax Capture oplossingen gerealiseerd en ontvingen voor deze prestatie de Kofax Capture Partner of the year onderscheiding tijdens de Kofax Global Kickoff dat onlangs plaatsvond in Las Vegas. Een prestatie waar we bijzonder trots op zijn en laat zien dat onze inspanningen op het gebied van Capture oplossingen worden gewaardeerd.

Docspro en Canon partner of the yearKofax is een toonaangevende leverancier van software en oplossingen voor het automatiseren en digitaal transformeren van informatiegedreven processen. Docspro en Canon maken bij het digitaal verwerken van documenten onder meer gebruik van Kofax Capture.

Kofax Capture

Met Kofax Capture is het mogelijk om documenten vanuit elke bron (scanner, e-mail, web service, fax) om te zetten naar informatie die digitaal kan worden verwerkt. De software zorgt ervoor dat de informatie uit deze documenten in uw business applicaties, processen en workflows wordt opgenomen zodat uw medewerkers direct aan de slag kunnen en altijd en overal over de juiste informatie beschikken.

KLM

Docspro heeft inmiddels flink wat ervaring met o.a. capture en intelligent automation oplossingen van Kofax. Zo heeft Docspro bij KLM de document- en informatiestromen geoptimaliseerd en gerobotiseerd met de Kofax Intelligent Automation Platform. Dit heeft tot snellere en efficiëntere processen en verhoging van de betrouwbaarheid en beschikbaarheid geleid en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het succes van KLM.

Meer informatie over Kofax vindt u op deze pagina.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt voor meer informatie uiteraard ook contact opnemen met ons team via 0172-419334.