Nieuws

Kofax EMEA Renewal Partner of the year Award voor Docspro

Kofax EMEA Renewal Partner of the year Award voor Docspro

Docspro heeft het afgelopen jaar veruit de meeste Kofax verlengingen gerealiseerd in de regio Europe & Middle East Africa (EMEA) en ontving voor deze prestatie de Kofax EMEA Renewals partner of the year onderscheiding tijdens de Kofax Partner Summit dat onlangs plaatsvond op het Kofax hoofdkantoor te Irvine, VS.  

V.l.n.r.: Kevin Mckay, Kofax EVP of Customer Success, Dennis Zwanenburg, Managing Director bij Docspro, Howard Dratler, Kofax EVP of Global Fiels Operations, Christian Cares, Kofax EVP of Global Channel Sales

Blijvend in gesprek met bestaande klanten 

“Dit hoge aantal verlengingen getuigt van een hecht klantenbestand wat aangeeft dat organisaties de samenwerking met Docspro en Kofax voort willen zetten,” aldus Kevin Mckay, Kofax Executive Vice President of Customer Success bij Kofax Inc. “Docspro slaagt er keer op keer weer in om onze Intelligente Automation software oplossingen op juiste wijze in te zetten bij hun klanten. Juist bij bestaande klanten blijven ze voortdurend in gesprek om te kijken of de software nog aansluit bij de business needs van vandaag én die van morgen!”

Organisaties vertrouwen op Docspro en Kofax

“Wij zien deze onderscheiding als een groot compliment van onze klanten. Uiteindelijk kiezen zij ervoor om zowel met ons als met de Kofax producten verder te groeien. Dat is een erkenning voor zowel Kofax als Docspro die voortdurend investeert in kennis om ervoor te zorgen dat we klaar zijn om organisaties nu en in de toekomst te kunnen blijven ondersteunen met intelligente softwareoplossingen. De nieuwe ‘work like tommorrow’ campagne en het recentelijk gelanceerde ‘Intelligent Automation Platform’ van Kofax vormen daar het bewijs voor,” aldus Dennis Zwanenburg, Managing Director bij Docspro.

Docspro bewezen Kofax specialist EMEA

Kevin Mckay, Kofax EVP of Customer Success vervolgt: “Naast het indrukwekkende aantal Kofax verlengingen die Docspro heeft geboekt, zijn er ook nog eens tal van Kofax uitbreidingen – soms ook out-of-the-box – om informatie gedreven processen bij organisaties verregaand te optimaliseren. Deze niet-aflatende klantfocus met de visie om informatie vóór je te laten werken is al jarenlang de succesfactor van Docspro. Het is niets voor niets dat Docspro dé Kofax specialist is in EMEA, die al sinds 2008 de hoogste (Platinum) status in het Kofax Global partner programma mag voeren.”

Over Kofax

Kofax levert aan ruim 20.000 organisaties wereldwijd software en oplossingen voor het automatiseren en digitaal transformeren van informatie-intensieve processen. Het brede scala aan softwareoplossingen kan worden ingezet in de cloud of lokaal en omvat Robotic Process Automation, Intelligente Document Capture, Business Process Management en meer. Organisaties in de financiële dienstverlening, verzekeringen, overheid, gezondheidsinstellingen, handel en meer hebben met de softwareoplossingen van Kofax de efficiency enorm verbeterd. De Kofax software wordt aangeboden via meer dan 650 indirecte partners in meer dan 60 landen.

Over Docspro

Docspro, een dochterbedrijf van Canon, is ca. 25 jaar een toonaangevende leverancier van business software en services en is erkend specialist op het gebied van Digitale Transformatie en houdt zich o.a. bezig met Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Processing (NLP). Met technisch hoogwaardige oplossingen ondersteunt Docspro 500+ organisaties in Nederland en België. Docspro behoort met de Diamond Partner Status bij de 15 beste Kofax partners wereldwijd en heeft al honderden Kofax oplossingen geïmplementeerd bij uiteenlopende organisaties uit allerlei branches. Met deze onderscheiding mag Docspro zich dé Kofax specialist noemen in de EMEA regio.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt voor meer informatie uiteraard ook contact opnemen met ons team via 0172-419334.