Nieuws

Kofax is nu Tungsten Automation!

Meer lezen

Een nieuw hoofdstuk

Als trotse partner van Kofax brengen wij u graag op de hoogte dat Kofax een wijziging heeft doorgevoerd in haar branding en identiteit. Kofax gaat sinds 16 januari 2024 door als Tungsten Automation. Met de rebranding benadrukt Tungsten Automation haar focus op innovatie in de automatseringsbranche.

Waar Kofax in de afgelopen 40 jaar is uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van Intelligente automatisering, gaat men onder de naam Tungsten Automation door met het verbeteren van haar cloud-first en door generatieve Artifical Intelligence gedreven oplossingen.

Tungsten Automation blijft haar portfolio uitbreiden en de nieuwste technologische innovaties doorvoeren om aan de behoefte van de klant te voldoen. De nieuwe identiteit biedt onder andere meer mogelijkheden voor Intelligent Document Processing (IDP).

Wat betekent dit voor u?

Wanneer u van Kofax producten gebruik maakt, heeft het voor u als klant geen verdere impact, anders dan de naamwijziging. Wanneer er wijzigingen plaats zullen vinden die impact hebben op (het gebruik van) de software zullen wij u hier vanuit Docspro verder over informeren.

Meer weten over de naamswijziging?

Lees het volledige nieuwsbericht via onderstaande button.

Meer lezen

Deel dit met vrienden!