Nieuws

Kofax kondigt nieuwe AI-integraties aan

Kofax komt met verschillende Artificial Intelligence integraties

Een aantal weken geleden heeft Kofax in haar webinar ‘The Game Changer: Generative AI That Empowers You!’ aangekondigd dat Kofax met verschillende nieuwe Artificial Intelligence integraties komt. Deze integraties zorgen voor een verbeterd Kofax TotalAgility (KTA) platform. Welke integraties dit onder andere zijn, worden hieronder toegelicht.

KTA Infographic

KTA Developer Co-pilot

Als eerste werd de KTA Developer Co-pilot aangekondigd. Deze integratie zorgt ervoor dat er automatisch workflows, data modellen, formulieren etcetera kunnen worden gegenereerd aan de hand van het Natural Language Model. Deze integratie staat op de planning voor in het eerste kwartaal van 2024. Zodra deze integratie live is, zal het u veel tijd besparen bij het genereren van bijvoorbeeld een workflow.

Azure OpenAI Connector

Een andere aangekondigde integratie met KTA is met Azure OpenAI, de ChatGPT versie van Microsoft. Deze is nu al gratis te downloaden in de Kofax Marketplace. Hiermee kun je KTA workflows inrichten met behulp van de OpenAI-technologie in de vorm van een chatbot. De chatbot kan extra ondersteuning bieden tijdens het inrichten van een KTA Workflow.

U kunt de integratie bijvoorbeeld inzetten om een website te analyseren en de gevraagde informatie hieruit te halen. Daarna kan de KTA workflow met de gevraagde informatie aan de slag om het verder te verwerken. De video ‘Zero Code Research Automation with TotalAgility and OpenAI’  laat zien hoe dit er in de praktijk daadwerkelijk uit kan zien.

Als partner van Kofax brengen wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en updates. Ook wanneer er verdere ontwikkelingen zijn rondom deze integraties zullen wij u hierover informeren. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben over deze nieuwe mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Deel dit met vrienden!