Blogs

Kofax Power PDF 4

De nieuwste versie van Power PDF

Een PDF-document is overal aanwezig. Maar niet elke softwareoplossing is in staat om uw processen rondom het werken met PDF-documenten te organiseren. De kosten zijn te hoog, de leercurve te steil, de ondersteuningsvereisten te veeleisend – de uitdagingen zijn talrijk. Wat organisaties nodig hebben, is eenvoudig: een oplossing die speciaal ontwikkeld is voor bedrijven. Kofax Power PDF, voorheen Nuance Power PDF, is zo’n oplossing. Power PDF ondersteunt meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd en is hét toonaangevende alternatief voor Adobe Acrobat. Met de release van Kofax Power PDF 4 is de start ingeluid van de volgende generatie van kostenconcurrerend PDF-beheer voor bedrijven in elke branche en/of segment.

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Voorzien van alle functionaliteiten voor de toekomst

Kofax Power PDF is een robuuste tool om PDF-bestanden te beheren en te bewerken en wat voor elke gebruiker die bekend is met Microsoft Office gemakkelijk is om te leren. Het bevat alle essentiële functies die u nodig heeft om uw werk goed te kunnen doen.

Belangrijke functionaliteiten die zijn ontwikkeld voor gebruiksgemak in zakelijke omgevingen zijn onder meer:

  • Veel mogelijkheden voor documentconversie. Converteer Microsoft Office-bestanden snel naar PDF en weer terug. Kofax Power PDF ondersteunt het converteren van vele andere bestandsindelingen, waaronder JPG, TIFF en meer.
  • Beveiliging om gevoelige documenten te beschermen en elektronische manipulatie te voorkomen. Kofax Power PDF 4 ondersteunt toonaangevende AES-coderingsstandaarden, met digitale handtekeningen van documenten en op certificaten gebaseerde codering voor maximale beveiliging in specifieke industrieën.
  • Intuïtieve PDF-bewerking en consolidatie voor directe documentbewerking om uw papierwerk er professioneel uit te laten zien.
  • Krachtige tools voor informatie privacy, waaronder geautomatiseerde redactie en documentvergelijking om consistent versiebeheer te ondersteunen.

In versie 4 zijn deze functies verbeterd om waarde te blijven creëren voor bedrijven met één of duizend gebruikers.

Wat is er nieuw in Power PDF 4?

Kofax Power PDF 4 is de beste versie tot nu toe voor zakelijke gebruikers, met een hele reeks nieuwe functies, integraties en verbeteringen om elke werkdag gemakkelijker te maken.

Wat zijn enkele van de verbeteringen die gebruikers van Power PDF 4 te wachten staan?

  1. Nog geavanceerdere optische tekenherkenning (OCR) – Kofax OCR is rechtstreeks in Power PDF ingebouwd. Power PDF 4 is met 11% verbeterd in de conversie van afbeeldingen met een lage resolutie en converteert gemakkelijk van en naar JPG en PDF. Zo bespaart u tijd op elk document.
  2. Nieuwe integratie met Kofax SignDoc – elektronisch ondertekenen van documenten om operationele kosten te verlagen, het ondertekenen te versnellen, de klanttevredenheid te verbeteren, compliant te blijven en veilig te werken.
  3. Verbeterde toegankelijkheid – Er zijn extra conversiemogelijkheden toegevoegd om te voldoen aan de nieuwste standaarden voor toegankelijke documenten.
  4. Uitgebreide cloud samenwerkingsopties – met meerdere connectoren voor Microsoft OneDrive.

Met andere verbeteringen, waaronder een aangepaste gebruikersinterface en optimalisaties voor een verbeterde toegankelijkheid en consistentie in alle documenten, is Kofax Power PDF 4 speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om de gezondheidszorg, financiële dienstverlening, juridische zaken of commercie, het is geschikt voor elke branche.

Gestandaardiseerde oplossingen voor elke branche

Power PDF is niet alleen ontwikkeld voor bedrijven; het is ook ontworpen om voor organisaties een duidelijke ROI te genereren. Door gebruik te maken van een eenmalige licentiekostenstructuur, is het eenvoudig om voor een paar hoofdgebruikers in de backoffice of het gehele team tegelijkertijd aan te schaffen.

Met besparingen van bijna 70% over drie jaar, vergeleken met een vergelijkbaar maandabonnement op Adobe-producten, is het eenvoudig en kosteneffectief om Kofax Power PDF voor elke gebruiker in uw organisatie te implementeren. Met een optionele jaarlijkse abonnementsoptie voor onderhoud en ondersteuning, kunt u support krijgen en up-to-date blijven met toekomstige updates. Ontdek hoeveel uw bedrijf vandaag nog kan besparen.

Klaar voor de toekomst met Kofax Power PDF 4

Met geavanceerde OCR-technologie, oplossingen voor snel ondertekenen en een focus op beveiliging komt Kofax Power PDF tegemoet aan de behoeften van de moderne werkplek. Van bestaande gebruikers die willen upgraden tot bedrijven die op zoek zijn naar mogelijkheden om concurrentievoordeel te realiseren, Kofax Power PDF 4 levert u uitzonderlijke prestaties met toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Wees voorbereid op de toekomst met software die de activiteiten binnen uw organisatie ondersteunt en vereenvoudigt.

Meer informatie