Power PDF

Kofax Power PDF

"De slimme keuze voor het werken met PDF bestanden"

Kofax Power PDF

De controle over al uw PDF bestanden is van belang in het dagelijkse leven. Kofax Power PDF is een toonaangevende PDF-oplossing die controle biedt over al uw PDF-bestanden en de mogelijkheid geeft deze te creëren, converteren en te bewerken. Kofax Power PDF is een ideale oplossing voor kleine maar ook grote bedrijven waar gebruikers behoefte hebben aan een snelle, veelzijdige PDF-oplossing. Kofax Power PDF is beschikbaar in Kofax Power PDF Standaard, Enterprise en Advanced. 

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen.
LinkedIn

Waarom kiezen voor Kofax Power PDF en niet een vergelijkbaar product?

Dergelijke professionele PDF programma’s worden door groot en klein bedrijf gebruikt. Helaas lopen de kosten voor kleine bedrijven enorm op bij de aanschaf van deze dure licenties. Bij dergelijke Advanced versies wordt de interface vaak als ingewikkeld beschouwd terwijl de interface bij Kofax Power PDF als overzichtelijk gezien wordt. Een andere eigenschap van de Power PDF is dat deze eenvoudig te integreren is met Box, Dropbox, Evernote, Google Drive en Office 365 in vergelijking tot andere programma’s. Verder beschikken de meeste PDF programma’s niet over de functie om PDF-bladwijzers te splitsen en documenten te maken op basis van de naam en bladwijzer. Met Kofax Power PDF kan dit wel. Het grootste voordeel van Kofax Power PDF is dat de aanschafkosten vergeleken met dergelijke producten bij de helft zijn.

 

 

Kofax Power PDF voordelen

Vergroot de productiviteit met een eenvoudige interface

Power PDF Standaard biedt een moderne, gebruiksvriendelijke interface. In de werkbalk zijn snelkoppelingen gemaakt naar veel gebruikte functies in het programma.

Ondersteuning voor het nieuwe PDF 2.0-formaat

Het nieuwe ISO PDF 2.0 standaard formaat is uitstekend te gebruiken met Kofax Power PDF. Het programma verzekert u dat beveiligde maar ook alle andere bestanden compatibele zijn.

Vertrouw op de meest nauwkeurige document- en bestandsconversie

Kofax Power PDF beschikt over de beste conversietechnologie in de branche. Power PDF herkent gescande tekst en produceert complexe lay-outs met kolommen, tabellen en afbeeldingen. Ook beschikt het programma over een zogenaamde “proeflezer”, waarmee gebruikers de gescande tekst kunnen corrigeren.

Productieve documentcontrole 

Door middel van dynamische stempels en een breed scala aan hulpmiddelen voor opmerkingen geeft Power PDF geavanceerde functionaliteit voor een efficiënte werking.

Combineer alle geopende documenten met slechts één klik

U kunt alle geopende documenten combineren en opslaan in één PDF. Met de optie “Alles combineren” op de werkbalk worden bladwijzers gemaakt op basis van de bestandsnamen.

Ondersteuning met touchscreen Microsoft Windows 10 apparaten

Navigeer, type of teken annotaties met een tablet, pen of vinger. Power PDF Standaard ondersteunt Microsoft Surface en andere apparaten met aanraakfunctionaliteit en bevat een optie “Aanraakmodus” die de grootte van werkbalken optimaliseert zodat deze makkelijker de bedienen is.

Werk zoals je wilt

De interface van Power PDF kunt u wijzigen naar een gewenste kleur die bij u past. Kies uit de kleuren blauw, lichtgrijs, donkergrijs of het bekende paars. U kunt er nu ook voor kiezen om bestanden te bekijken op afzonderlijke tabbladen in één Power PDF-venster.

Meer weten over Kofax Power PDF?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte