Power PDF

Kofax Power PDF

"De slimme keuze voor het werken met PDF-bestanden"

Kofax Power PDF

Meer controle over over al uw PDF-bestanden? Kofax Power PDF is een toonaangevende PDF-oplossing die controle biedt over al uw PDF-bestanden en u de mogelijkheid geeft deze te creëren, te converteren en te bewerken. Kofax Power PDF is een ideale oplossing voor kleine, maar ook grote bedrijven, met gebruikers die een snelle en veelzijdige PDF-oplossing zoeken. Kofax Power PDF is beschikbaar in Kofax Power PDF Standaard, Enterprise en Advanced. 

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen.
LinkedIn

Waarom kiezen voor Kofax Power PDF en niet een vergelijkbaar product?

Kofax Power PDF biedt u in relatie tot vergelijkbare oplossingen:

 1. Lagere aanschafkosten van lictenties;
 2. Overzichtelijke interfaces;
 3. Eenvoudige integratiemogelijkheden met Box, Dropbox, Evernote, Google Drive en Office 365; en
 4. De unieke mogelijkheid om PDF-bladwijzers te splitsen en documenten te maken op basis van de naam en bladwijzer.

 

Voordelen van Kofax Power PDF 

 • Vergroot de productiviteit met een eenvoudige interface
  Power PDF Standaard biedt een moderne, gebruiksvriendelijke interface. In de werkbalk zijn snelkoppelingen gemaakt naar veel gebruikte functies in het programma.
 • Ondersteuning voor het nieuwe PDF 2.0-formaat
  Het nieuwe ISO PDF 2.0 standaard formaat is uitstekend te gebruiken met Kofax Power PDF. Het programma verzekert u dat beveiligde maar ook alle andere bestanden compatibele zijn.
 • De meest nauwkeurige document- en bestandsconversie
  Kofax Power PDF beschikt over de beste conversietechnologie in de branche. Power PDF herkent gescande tekst en produceert complexe lay-outs met kolommen, tabellen en afbeeldingen. Ook beschikt het programma over een zogenaamde “proeflezer”, waarmee gebruikers de gescande tekst kunnen corrigeren.
 • Productieve documentcontrole
  Door middel van dynamische stempels en een breed scala aan hulpmiddelen voor opmerkingen biedt Power PDF geavanceerde functionaliteiten om efficiënt te werken.
 • Combineert alle geopende documenten met slechts één klik
  U kunt alle geopende documenten combineren en opslaan in één PDF. Met de optie “Alles combineren” op de werkbalk worden bladwijzers gemaakt op basis van de bestandsnamen.
 • Ondersteunt touchscreen Microsoft Windows 10 apparaten
  Navigeer, typ of teken annotaties met een tablet, pen of vinger. Power PDF Standaard ondersteunt Microsoft Surface en andere apparaten met touch-functionaliteiten en bevat een optie “Touch-modus” die de grootte van werkbalken optimaliseert zodat deze gemakkelijker de bedienen zijn.
 • Werk zoals je wilt
  De interface van Power PDF kunt u wijzigen naar een gewenste kleur die bij u past. Kies uit de kleuren blauw, lichtgrijs, donkergrijs of het bekende paars. Ook kunt u er nu ook voor kiezen om bestanden te bekijken op afzonderlijke tabbladen in één Power PDF-venster.

Meer weten over Kofax Power PDF?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

 • * verplichte velden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte