Nieuws

Kofax leider in het Zinnov Zones rapport

Kofax opnieuw benoemd tot leider in het Zinnov Zones rapport

Kofax is dit jaar voor de derde keer op rij benoemd tot leider in het Zinnov Zones rapport voor Intelligent Automation platformen. Zinnov Zones is een organisatie dat meer dan 100 verschillende platformen analyseert op hun technische bekwaamheid en omvang van hun activiteiten. De geanalyseerde platformen worden beoordeeld op maar liefst zes verschillende categorieën, namelijk:

  1. Intelligent Automation (IA)
  2. Robotic Process Automation (RPA)
  3. Intelligent Document Processing (IDP)
  4. Intelligent Virtual Agent
  5. Process Intelligence
  6. Low-code App-ontwikkeling

Intelligent Automation, ook wel Hyperautomation

Intelligent Automation, ook wel Hyperautomation genoemd, verwijst naar het gebruik van verschillende technologieën zoals Artificial Intelligence, Machine Learning, Robots, Process Automation en andere technologieën om bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren. Kofax, leverancier van het platform Kofax TotalAgility, dat onder andere Robotic Process Automation en Intelligent Document Processing bevat, bewijst hiermee leider te zijn in het rapport van Zinnov Zones.

Zinnov Zones Intelligent Automation H1 2023 quadrant

Benieuwd naar het volledige rapport?

De volledig gedetailleerde beoordeling van de geanalyseerde platformen kunt u lezen in het rapport zelf. Deze kunt u downloaden via de website van Kofax. Benieuwd waarom Kofax is verkozen tot leider in het quadrant? Klik op de button!

Naar de Kofax pagina

Deel dit met vrienden!