Nieuws

Kofax TotalAgility 7.11 release

Kofax TotalAgility 7.11 release

Kofax heeft onlangs de nieuwste versie TotalAgility 7.11 gelanceerd dat een reeks verbeteringen introduceert die zijn toegevoegd om de bedrijfsprocessen verder te verbeteren. Van gegevens verwerken tot applicatieontwikkeling, het platform is geoptimaliseerd om processen verder te digitaliseren, vereenvoudigen en te versnellen. Graag nemen wij u mee in de nieuwe functionaliteiten en technieken die in deze release beschikbaar zijn geworden.

im png

Veiligheid, encryptie en Cloud

Op dit moment zijn onderwerpen zoals veiligheid, encryptie en Cloud belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de IT. Deze onderwerpen zijn ook Kofax niet ontgaan en daarom hebben zij hier ook de afgelopen periode flink in geïnvesteerd en aandacht aan besteed.

TotalAgility integreert met oAuth 2.0

Zo is binnen Kofax TotalAgility 7.11 nu de ondersteuning van oAuth2.0 volledig beschikbaar. OAuth (Open Authorization) is een autorisatieprogramma waarbij gebruikers een programma of website toegang kunnen geven tot zijn of haar gegevens of systemen. Dankzij deze integratie zijn ook de koppelingen met Microsoft snel en effectief te implementeren. Om bijvoorbeeld een e-mail uit een Office365-omgeving te importeren of om tokens op te vragen om web services aan te roepen die in een Cloud omgeving staan. Hiermee kunt u met KTA een veilige omgeving creëren om gegevens uit te wisselen.

Algemene verordening gegevensbescherming (Avg)

robotic accounting png

Naast de bovengenoemde trends en ontwikkelingen in de IT wordt ook vaak de wet Avg (Algemene verordening gegevensbescherming) in relatie tot het wel of niet mogen opslaan van naar personen herleidbare gegevens in een database genoemd. Ook hier heeft Kofax iets voor ontwikkeld namelijk Data Objects. Een technische term waarmee het volgende wordt bedoeld: waar gegevens voorheen uit databases werden uitgelezen of vanuit een web service op een locatie werden opgeslagen, is het nu met deze nieuwe functie Data Objects mogelijk om gegevens op te vragen zonder dat deze gegevens eerst ergens worden opgeslagen. Hiermee wordt wederom een veilige omgeving gecreëerd voor het ophalen van gevoelige gegevens zoals naar personen herleidbare informatie.

Naast bovenstaande nieuwe functionaliteiten zijn ook de integratiemogelijkheden in KTA 7.11 sterk verbeterd. Denk bijvoorbeeld  aan:

  • De mogelijkheden om repeterende handelingen te automatiseren met Robotic Process Automation (RPA).
  • Digitaal documenten te ondertekenen met Kofax SignDoc door de integratie met KTA.
  • Het door Kofax ontwikkelde Kofax Analytics For TotalAgility (KAFTA) project voor betere rapportages en analysemogelijkheden.

KTA Infographic

Deel dit met vrienden!

Meer weten over de Kofax TotalAgility 7.11 release?

Vul onderstaand formulier in en één van onze collega's neemt zo snel mogelijk contact met u op.