Nieuws

Kofax Virtual ReScan (VRS)

Kofax Virtual ReScan

Heeft u een document ondersteboven gescand? Met de Kofax Virtual ReScan (Kofax VRS) software is dit niet langer een probleem. Voer een document ondersteboven in, achterstevoren, schuin of 90 graden gedraaid: de software zorgt ervoor dat u uw documenten altijd in de juiste leesrichting geroteerd worden. Naast het scangemak dat de Kofax VRS software biedt, optimaliseert het ook de kwaliteit van de scans. U bent verzekerd van haarscherpe beelden zonder dat u hiervoor de instellingen van de scanner aan hoeft te passen!

Opschonen gescande documenten

Letters en lijnen worden door de software aangescherpt en ruis in de vorm van vlekken en vegen word verwijderd. Zelfs perforatiegaatjes of doorgedrukte tekst van de andere kant van de pagina worden door VRS netjes weggewerkt. VRS schoont letterlijk gescande documenten op, wat ten goede komt aan de betrouwbaarheid van OCR (Optical Character Recognition), OMR (Optical Mark Recognition) en ICR (Intelligent Character Recognition) software. Alle typen documenten worden door de VRS software direct in optimaal leesbare vorm gescand, zonder dat u instellingen van de scanner hoeft aan te passen. Bovendien heeft VRS een gunstige invloed op de bestandsgrootte van de gescande images.

Licentiestructuur

De licentiestructuur wordt bepaald aan de hand van het model scanner dat u gebruikt. Binnen de professionele documentscanners wordt er onderscheid gemaakt in drie segmenten: desktop, workgroup en production. Onderstaand ziet u een voorbeeld van een document dat is gescand zonder én met Kofax VRS. U ziet duidelijk welke invloed de VRS software op de scans heeft.

Kofax VRS

Deel dit met vrienden!