Robotic Process Automation

Kofax RPA | Robotic Process Automation

"Bied uw medewerkers een assistent bij simpel werk en schaf repetitieve en handmatige taken af"

Kofax RPA

Kofax RPA (voorheen Kofax Kapow) is het bewezen succesvolle platform voor Robotic Process Automation (RPA) software, dat wordt ingezet om de eenvoudige repetitieve handelingen te automatiseren. Met RPA is uw organisatie in staat op een snelle en efficiënte manier informatie te verzamelen, te verbeteren of te verifiëren uit verschillende databases. Dit zijn bijvoorbeeld: websites, portals, desktop applicaties, Enterprise systemen, databases en andere Line Of Business applicaties.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Met deze digitale assistent zijn uw medewerkers in staat om vele malen efficiënter te werken en worden handmatige data activiteiten geëlimineerd. Met behulp van Kofax RPA is informatie die voorheen niet verkrijgbaar, onbruikbaar of simpelweg te veel tijd kostte om te verzamelen of te verwerken nu eenvoudig te verkrijgen. Hierdoor bent u in staat om de productiviteit te verbeteren, betere beslissingen te nemen en verhoogt u de klantervaring door bijvoorbeeld een snellere en kwalitatief betere serviceverlening.

Software Robots gebruiken bij Key Business Process Activiteiten

Bedenkt u zich maar eens de groei van het aantal schermen per medewerker, meestal voor eenvoudige taken zoals data uit systeem A ophalen om het vervolgens in systeem B in te voeren. Of het ophalen van data uit allerlei externe databases, webportals e.d. Door juist die simpele, repetitieve en handmatige taken bij uw medewerkers weg te halen kunnen zij zich focussen op taken die echt belangrijk zijn en menselijke aandacht nodig hebben. RPA is dus niet ter vervanging van medewerkers, maar als assistent, die bovendien 24/7 beschikbaar is, vele malen sneller werkt en geen vakantie opneemt!

Snelle aanpassingen indien nodig

Wilt u de softwarerobots inzetten ter ondersteuning bij een ander proces? Dat kan! De software robots hebben namelijk geen uitgebreide (her)codering nodig wanneer u deze voor iets anders wilt gebruiken. De software robots zijn gemakkelijk en snel in te stellen om te gebruiken voor andere taken zonder dat hier maanden werk overheen gaat.

Download het e-book ’10 manieren waarop handmatige taken uw bedrijf geld kosten’

Voordelen

  • Fouten verminderen door automatische data verzameling en input
  • Operationele effectiviteit verbeteren met software robots
  • Ontwikkelkosten verminderen zonder hercodering
  • Processen monitoren en verbeteren met behulp van Robotic Process Intelligence

Meer weten over Kofax RPA?

Rima de BruijnVul onderstaand formulier in en Rima neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Stel een vraag Offerte