Nieuws

Voordelen en ontwikkelingen Kofax Transformation Modules

Voordelen en ontwikkelingen Kofax Transformation Modules 7.1

Kofax Transformation Modules (KTM) is geavanceerde software dat bedrijven helpt bij het automatiseren en verbeteren van hun documentverwerkingsprocessen. Deze software wordt vaak gebruikt in combinatie met Enterprise Content Services (ECS) oplossingen en workflow automatiseringstools. Hiermee kunt u  de efficiëntie verhogen van het vastleggen en verwerken van informatie . Wat kunt u met de Kofax Transformation Modules en waarom zou u hiervoor kiezen? Hieronder volgen enkele voordelen en ontwikkelingen bij het gebruik van Kofax Transformation Modules.

Automatische documentclassificatie

Eén van de belangrijkste voordelen van KTM is de mogelijkheid om documenten automatisch te classificeren. Het systeem herkent welk type document wordt verwerkt, zoals bijvoorbeeld facturen, ontvangstbewijzen, contracten, enzovoort. Dit vermindert de noodzaak van het handmatig classificeren en versnelt het verwerkingsproces.

Geavanceerde data capturing

KTM maakt gebruik van de nieuwste versie van OmniPage Optical Character Recognition (OCR), namelijk de versie 22.0.0.2. Hiermee wordt de herkenning van gegevens nog beter. Daarnaast wordt er Intelligent Data Capturing gebruikt om gegevens van documenten vast te leggen. Hierdoor kunnen bedrijven gegevens herkennen en vastleggen uit verschillende bronnen. Gegevens worden vastgelegd van bijvoorbeeld gescande papieren documenten, e-mails en digitale bestanden, met een hoge mate van nauwkeurigheid.

Automatische validatie en verificatie

KTM bevat geavanceerde en vooraf ingestelde controle en de juiste logica om de vastgelegde gegevens te valideren en te verifiëren. Dit betekent dat het systeem afwijkende gegevens kan detecteren en corrigeren voordat de gegevens worden verwerkt, wat de kwaliteit van de opgeslagen informatie verbetert en fouten minimaliseert.

Rapportage en analyse

KTM biedt uitgebreide rapportage- en analysefuncties aan waarmee organisaties inzicht kunnen krijgen in hun documentverwerkingsprocessen. Hierdoor kunnen ze de prestaties meten, verschillende knelpunten identificeren en procesverbeteringen doorvoeren.

Schaalbaarheid

Kofax Transformation Modules is en kan gemakkelijk worden opgeschaald aan de behoeften van zowel kleine bedrijven als grotere ondernemingen. Dit maakt het daarom ook geschikt voor organisaties die op een rap tempo groeien of hun documentverwerking willen optimaliseren.

Automatische leerfunctie

Verminder handmatige werkzaamheden dat gepaard gaat met documentclassificatie, scheiding en gegevensextractie. Aan de hand van Machine Learning, leert het systeem gegevens en kenmerken te herkennen en ‘leert’ het zichzelf wanneer een gegeven verkeerd of niet herkend is.

In het kort

Samengevat biedt Kofax Transformation Modules bedrijven de mogelijkheid om documentverwerkingsprocessen te automatiseren, de nauwkeurigheid te verbeteren, de efficiëntie te verhogen en de naleving van regelgeving te waarborgen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën voor het scannen, herkennen en verwerken, kunnen organisaties hun operationele kosten verlagen en de algehele productiviteit verhogen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Kofax Transformation Modules 7.1 of heeft u hier nog vragen over? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar sales@docspro.nl.

Deel dit met vrienden!

Meer weten over Kofax Transformation Modules 7.1?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.