Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Werken bij Docspro

Waarom werken bij Docspro?

Hoewel we flink gegroeid zijn de afgelopen jaren, blijven we een familiebedrijf. Een bedrijf waar iedere medewerker telt, waar we elkaar kennen en waar samen hard werken voor het beste resultaat voor onze klant én plezier maken voorop staan.

Verantwoordelijkheid geven en nemen is voor ons heel belangrijk. Iedereen krijgt bij ons vertrouwen en vrijheid, wij gaan er namelijk vanuit dat jij je werk serieus neemt en verantwoordelijk bent.

Kom werken bij Docspro, een onderdeel van Canon, en bouw mee aan ons succes in de dynamische een innovatieve wereld van Information Management, Robotics & AI. Naast je werkzaamheden, staan jouw ideeën en persoonlijke ontwikkeling voorop en staat plezier op de werkvloer hoog in het vaandel.

Bij Docspro werkt een hechte club van ca. 45 professionals dagelijks aan technisch hoogwaardige oplossingen waarmee wij de bedrijfsprocessen van onze klanten op succesvolle wijze ondersteunen en optimaliseren.

Onze vacatures

Vacature Account Manager lokale overheid

Ben jij een echte relatiemanager met commercieel talent?

Vacature Software Consultant

Heb je een gezonde drive om jezelf en onze producten te blijven ontwikkelen?

Stage lopen bij Docspro

Docspro biedt het hele jaar door uitdagende, leerzame stages aan. Naast dat je veel bij ons kunt leren, vinden wij plezier in het werk ook belangrijk. De organisatie bestaat uit meerdere afdelingen, waar hecht samen wordt gewerkt tussen de werknemers.

SBB

Sinds 2018 is Docspro ook een erkend leerbedrijf. Dit wil zeggen dat wij aan de voorwaarden voldoen om studenten op te leiden in de beroepspraktijk voor verschillende opleidingen. Dit is iets waar wij heel trots op zijn.

Bij Docspro worden wij enthousiast om studenten te begeleiden en te verrijken met onze kennis en expertise. Door studenten tijdens hun studie kennis te laten maken met de praktijk geloven wij erin dat zij op een later moment, wanneer zij hun studie hebben afgerond, een voorsprong hebben opgebouwd. Als erkend leerbedrijf zorgen wij ervoor dat studenten op de juiste wijze worden begeleid, nieuwe informatie winnen, zijn of haar talenten weten te ontdekken en helpen hen om zich hierin verder te ontwikkelen.

Benieuwd naar hoe vorige stagiaires hun stage bij Docspro hebben ervaren? Hier leest u meer over de ervaringen van onze stagiaires.

Beschikbare stageplekken

Stageplek ICT Support

Heb je een gezonde drive om jezelf te ontwikkelen?

Veelzijdige stage Marketing & Communicatie

Wil jij je breed en verder ontwikkelen in marketing en communicatie?

Allround stage Sales

Bouw je mee aan ons succes?

Maak kennis met onze collega's

Thomas Nobbe

Software consultant

Remco Zuijdervliet

Business Consultant & Bidmanager

Laurens van der Vaart

Lead Consultant

Vicencia in den Bosch

Manager Marketing & Communicatie

Fred van Polanen

Customer Service Medewerker

Daan Hofmans

Software Ontwikkelaar

Martijn Mom

Software consultant

Paul de Jager

Business Consultant

Rik van Hameren

Marketingmedewerker

Heb je nog vragen?

Wil je ook werken of stage lopen bij Docspro? Of vind je het wel interessant, maar sluit het niet helemaal aan? Neem contact met ons op via telefoon op 0172-419334 of per mail info@docspro.nl!

Gerelateerde informatie