Kom jij bij Docspro bouwen aan je carrière?

Stage IT Support

Allround stage IT Support

Ben jij enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren? Zit je in het laatste jaar van je MBO-opleiding IT? En zoek je een stage met een goede kans op een baan?

Kom stagelopen bij het gezellige en hardwerkende team van Docspro!

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Wat ga je doen?

Jij komt te werken in het jonge en gedreven operationele team. Dit team bestaat uit ongeveer 20 collega’s, waarvan 12 software consultants zijn. Je gaat meedraaien op de afdeling IT Support.

Tijdens het werk help je klanten telefonisch met het oplossen van bijvoorbeeld gebruikersproblemen en storingen. Je krijgt van ons veel verantwoordelijkheid, zodat je veel kunt leren, maar uiteraard heb je altijd een team van collega’s om je heen waar je op terug kan vallen.

Daarnaast kun je af en toe met één van de Solution Specialisten mee naar een klant om daar op locatie te ondersteunen bij de implementatie van een oplossing.

Wat wij vragen?

 • Je volgt een studie op MBO 4 niveau in de richting van IT
 • Je zit in het laatste jaar
 • Je bent enthousiast, leergierig, nauwkeurig en communicatief vaardig

Wat bieden wij?

 • Gezellige lunch met collega’s
 • Een stageplek waar veel ruimte is voor jouw eigen inbreng
 • Een goed bereikbare stageplek (de bus stopt voor de deur)
 • Een klein team waar je vrolijk van wordt
 • Goede, informele werksfeer
 • Vrijdagmiddagborrel & regelmatig een potje poolen
 • Teamuitjes in binnen- en buitenland
 • Een passende stagevergoeding
 • 37 fijne collega’s

Laat ons zien wat je in huis hebt!

Klikt het goed tussen jou en je collega’s van Docspro én zien wij potentie in jou? Dan zijn er volop kansen om bij Docspro te komen werken en door te groeien tot bijvoorbeeld Solutions Specialist.

Wat doet Docspro precies?

Wij helpen onze klanten om allerlei processen die met informatie te maken hebben te automatiseren, te optimaliseren en te robotiseren. Hiervoor zetten we gespecialiseerde softwareoplossingen in én de specialistische kennis die wij zelf in huis hebben. Zo helpen we onze klanten flexibeler, slimmer en sneller werken.

Waarom kiezen voor een stage bij Docspro?

Hoewel we flink gegroeid zijn de afgelopen jaren, blijven we een familiebedrijf. Een bedrijf waar iedere medewerker telt, waar we elkaar kennen en waar samen hard werken voor het beste resultaat voor onze klant én plezier maken voorop staan.
Verantwoordelijkheid geven en nemen is voor ons heel belangrijk. Iedereen krijgt bij ons vertrouwen en vrijheid, wij gaan er namelijk vanuit dat jij je stage serieus neemt en verantwoordelijk bent.

Reageren

Zie jij het wel zitten om stage te gaan lopen bij de IT Support afdeling van Docspro? Stuur dan nu je motivatie en CV naar Martin Schippers (HR-manager) via vacature@docspro.nl. Vermeld in je motivatie wat jij graag zou willen leren tijdens de stage!
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Matthijs de Heij (Manager Operations) via +31 (0) 172 – 419 334.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit met vrienden!

Ervaringen stagiaires