Wil je alleen stage lopen of echt het verschil maken?

Dit vertellen stagiaires over stage bij Docspro

Stage lopen bij Docspro

Ben je nog bezig met je studie en op zoek naar een stageplek? Kom stage lopen bij Docspro! Ervaar hoe het is om bij een dynamisch en klantgericht IT-bedrijf werken. De teams bij Docspro zijn hecht en er is een informele bedrijfscultuur.

Lees de ervaringen van stagiaires om hier een goed gevoel en beeld bij te krijgen.

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Rik van Hameren - Docspro

Rik studeert Commerciële economie op Hogeschool Leiden en heeft op de marketingafdeling van Docspro afgestudeerd. Benieuwd naar zijn ervaring?

Lees verder

Duncan van Vliet - Docspro

Duncan studeert Software Engineering op de Haagse Hogeschool en heeft een half jaar stage gelopen op de developmentafdeling van Docspro. Benieuwd naar zijn ervaring?

Lees verder

Tamara Boon - Docspro

Tamara studeert Commerciële economie op Hogeschool Leiden en heeft een half jaar stage gelopen op de marketingafdeling van Docspro. Benieuwd naar haar ervaring?

Lees verder

Wouter Voskuilen -  Docspro

Wouter studeert Human Resource Management op de Haagse Hogeschool en heeft 4 maanden stage gelopen op de HR-afdeling van Docspro. Benieuwd naar zijn ervaring?

Lees verder

Meer weten over stage lopen bij Docspro?

Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Docspro, of wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.