Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken?

Stageplek ICT Support

Stageplek ICT Support

Staat een optimale klantbeleving hoog bij jou in het vaandel en ben jij degene die ervoor zorgt dat onze klanten de aandacht krijgen die ze verdienen? Zit jij in je 3e of 4e jaar van jouw opleiding en zoek je een stageplek, dan ben jij misschien wel onze nieuwe stagiair(e)!

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stageperiode ben je samen met het supportteam het eerste aanspreekpunt voor de klanten van Docspro en help jij hen bij het aannemen, oplossen en beheren van soft- en hardware issues. Om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven en de klanten de juiste service te leveren heb je ook contact met collega’s en onze leveranciers.

Je werkt in een klein team dat naast jou uit drie andere gezellige én gedreven supportmedewerkers bestaat. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen gedurende je stage. Natuurlijk begeleiden we je waar nodig en leiden we je op om kennis op te doen van onze producten en werkwijze , wat je een vliegende start geeft om je opleiding succesvol af te ronden.

Jouw profiel

  • MBO of HBO werk- en denkniveau, richting ICT
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je durft initiatief te tonen
  • Een gezonde drive om jezelf en onze producten te blijven ontwikkelen
  • Je bent werkt graag samen met anderen om een oplossing te vinden

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een succesvolle en dynamische organisatie, waar je deel zult uitmaken van een hecht team van ca. 45 enthousiaste en betrokken medewerkers. Wij geloven dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes! We besteden hier dan ook veel aandacht aan. Dat is dagelijks terug te zien in de vorm van vers fruit een potje pool, een wekelijkse donderdagmiddagborrel en leuke uitjes in binnen -en soms ook buitenland. Niet te vergeten dat je komt te werken bij de toonaangevende expertisepartij van Canon Benelux.

Over Docspro, a Canon company

Docspro levert intuïtieve, gepersonaliseerde en toekomstbestendige technologieën en diensten die organisaties in staat stellen om op een onderscheidende en innovatieve manier te communiceren met hun stakeholders. Docspro is sinds 1994 een toonaangevende leverancier  van business software en services en is erkend specialist op het  gebied van digitaliseren, transformeren en robotiseren van informatiegedreven processen.

Waarom stage lopen bij Docspro?

Hoewel we flink gegroeid zijn de afgelopen jaren, blijven we een familiebedrijf. Een bedrijf waar iedere medewerker telt, waar we elkaar kennen en waar samen werken voor het beste resultaat voor onze klant én plezier maken voorop staan.

Verantwoordelijkheid geven en nemen is voor ons heel belangrijk. Iedereen krijgt bij ons vertrouwen en vrijheid, wij gaan er namelijk vanuit dat jij je werk serieus neemt en verantwoordelijk bent en bij een wederzijdse klik is er goede kans op een vaste baan.

Solliciteer nu!

Zie jij het wel zitten om stage te lopen bij Docspro? Stuur dan nu je motivatie en CV naar Martin Schippers (HR-manager) via vacature@docspro.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Patrick van Vulpen (Manager Customer Success) via +31 (0) 172 – 419 334.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit met vrienden!

Interessante pagina’s

Misschien ook interessant