ISO 14001 certificaat

Milieucertificering

Milieucertificering

Docspro is voorzien van ISO 14001 certificaat

Docspro mag dit jaar wederom het ISO 14001 certificaat voeren. Dit certificaat geeft aan dat Docspro een milieumanagementsysteem binnen de organisatie hanteert, dat voldoet aan de eisen die zijn opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO).

Het ISO 14001 certificaat maakt deel uit van het MVO beleid van Docspro, waarbij het uitgangspunt is dat wij als organisatie bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. In onze bedrijfsvoering wordt er structureel aandacht geschonken aan het onderwerp milieu.

Over ISO 14001
ISO 14001 is één van de normen van de ISO 14000 serie en wordt wereldwijd toegepast om milieumanagementsystemen op te zetten in het bedrijfsleven en te certificeren. Bedrijven die een milieumanagementsystemen hanteren, besteden structureel aandacht aan het milieu in de bedrijfsvoering. Het managementsysteem richt zich op het beheersen en verbeteren van prestaties op het milieu.

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem moet voldoen.

 

Meer weten over onze Milieucertificering?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via info@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.