Nieuws

Nokavision Customer Experience event

Nokavision Customer Experience event 2023

Als trotse zusterorganisatie van Nokavision, nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het Nokavision Customer Experience Event.

Hilvaria's Studio

Op donderdag 22 juni 2023 vanaf 13:00 uur vindt dit leerzame en inspirerende evenement in Hilvaria Studio’s in Hilverenbeek plaats. Nokavision stelt de klantbeleving centraal en biedt een goed inhoudelijk en leuk programma aan, waarbij ze hun expertise in de praktijk brengen en interessante klantcases en de laatste innovaties met u delen.

Voor de techneuten onder ons die graag ook een sessie willen volgen over Therefore en de uitdagingen en oplossingen bij de integratie van Low Code, ECM, CXM organiseren we aanvullend een toffe sessie van twee uur in de ochtend vanaf 10:00 uur, afsluitend met een heerlijke lunch.

Danny MekicOok is Danny Mekić, één van de meest invloedrijke Europese deskundigen op het gebied van toekomststrategie, innovatie en digitale transformatie, gevraagd om een keynote-presentatie te verzorgen over de snel veranderende wereld, de technologische ontwikkelingen en de kansen van innovatief ondernemerschap. Dit alles op een heldere en stimulerende manier.

Nokavision sluit traditiegetrouw haar events af met een heerlijke borrel en BBQ, waarbij voldoende tijd is om met elkaar de dag door te nemen, te netwerken en de dag feestelijk af te sluiten. Ook u bent hier van harte voor uitgenodigd.

Ook iets voor u?

Schrijf u vandaag nog in via onderstaande knop.

Inschrijven

Voor het actuele programma en meer informatie over het event verwijzen wij u graag naar de website van Nokavision.

Deel dit met vrienden!