Nieuws

Onze Docspro Modules

We zien bij onze klanten dat de software platforms met de rijke functionaliteiten en features in de meeste gevallen kan voorzien in de wensen en eisen van onze klanten. Soms is er echter zeer specifieke functionaliteit nodig die in de standaard software ontbreekt. Daarom hebben wij verschillende Docspro Modules ontwikkeld. Onze belangrijkste modules, de Docspro E-mail Importer (DEI), de Docspro Import Controller (DIC) en de Tungsten License Monitor (TLM) worden hieronder verder toegelicht.

Docspro E-mail ImporterUitdaging

Binnen uw organisatie komen alle documenten, digitaal of op papier, uiteindelijk in hetzelfde werkproces terecht. In sommige gevallen worden de al digitale documenten eerst uitgeprint om vervolgens weer ingescand te worden. Dit is uiteraard erg omslachtig en kost onnodig veel tijd. Om u deze tijd te besparen en u te helpen om het overzicht te bewaren, hebben wij de DEI ontwikkeld.

Mailbox uitlezen

Met de Docspro E-mail Importer kunt u zelf selecteren welke mailboxen uitgelezen moeten worden, denk hierbij aan bijvoorbeeld een e-mailadres waarin alle facturen of inkooporders binnen komen. De al digitale facturen of inkooporders worden met de DEI automatisch geïmporteerd in het Intelligent Document Processing (IDP) Platform voor verdere verwerking.

Classificeren en distribueren

Alle documenten binnen uw organisatie, zowel fysiek als digitaal, worden in hetzelfde proces geclassificeerd en gedistribueerd naar de juiste personen binnen uw organisatie. Hierdoor mist u of uw medewerkers geen informatie meer en werkt u vele malen efficiënter.

Voordelen van Docspro E-mail Importer

  • Geen enveloppen openen
  • Niet meer scannen
  • Direct (geen vertraging via post)
  • Digitale documenten niet meer uitprinten om vervolgens te scannen
  • Geen scripting nodig om aan wensen te voldoen
  • Uitlezen van sub-folders
  • Automatisch meegeven van nummering (imprint)
  • Flexibel met bijlage en e-mail body (hoge mate configureerbaarheid)

Docspro Import Controller

robotic accounting png

Zoals ook werd aangegeven bij de E-mail Importer, komen alle documenten binnen uw organisatie, digitaal of op papier, in hetzelfde werkproces terecht. Dit kan ook gelden voor interne processen waarbij documenten gegenereerd worden. Denk hierbij aan een verkoopfactuur die ook in uw backoffice geplaatst moet worden. Dit kan volledig geautomatiseerd worden door middel van de Docspro Import Controller.

Folder uitlezen

Naast het uitlezen van mailboxen met de E-mail Importer, is het ook mogelijk om (netwerk) folders uit te lezen met behulp van de Docspro Import Controller. Deze applicatie kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan een folder waar een backend systeem PDF-bestanden plaatst. Vervolgens kunnen deze documenten automatisch door de Docspro Import Controller worden geïmporteerd en in Tungsten Capture worden verwerkt.

E-factuur verwerking

Steeds vaker worden facturen ook als e-facturen (UBL facturen) aangeboden. Het voordeel hiervan is dat de factuurdata digitaal wordt aangeboden en dit ook volledig automatisch kan worden verwerkt. Het nadeel hiervan is dat de platte data voor een financieel medewerker niet leesbaar is. Hiervoor heeft de Docspro Import Controller de ideale oplossing. De e-factuur kan worden ingelezen waarbij de data wordt omgezet naar een leesbare afbeelding met behulp van een standaard zelf te definiëren template. Vervolgens wordt op de achtergrond de data gebruikt om de factuur te verwerken. Ofwel, een leesbare factuur voor de medewerker en de betrouwbare data van een e-factuur.

Docspro Tungsten License Monitor

Tungsten Capture maakt gebruik van een zogeheten paginavolume. Dit houdt in dat voor iedere pagina die in het systeem wordt verwerkt, het aantal van van de paginavolume afneemt. Dit betekent dat als het paginavolume volledig in gebruik is genomen het proces stopt. Hierdoor kan het voorkomen dat een Tungsten-omgeving compleet stil komt te liggen totdat de licentie is uitgebreid. Dit is natuurlijk zonde van uw tijd. Om dit te voorkomen hebben we de Docspro License Monitor ontwikkeld. Met deze applicatie worden alle Tungsten licenties nauwlettend in de gaten gehouden. Daarbij kan de module op diverse, te configureren, momenten een signaal naar uw beheerders sturen. Hierdoor bent u in staat om meer grip te hebben op het beschikbare paginavolume. Zodat u nooit meer een stilstaande omgeving heeft vanwege een licentietekort.

Docspro License Monitor

Deel dit met vrienden!

Meer weten over onze Docspro Modules?

Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers neemt binnenkort contact met u op.