Complementeer uw e-invoicing met Simplerinvoicing

Simplerinvoicing

Eenvoudige informatie uitwisseling van e-facturen via Simplerinvoicing platform

Simplerinvoicing

Met Simplerinvoicing kunnen verzenders en ontvangers eenvoudig hun e-facturen met elkaar delen. De opmaak van deze e-facturen is niet langer relevant, zolang de softwarepakketten die gebruikt worden zijn aangemeld voor Simplerinvoicing. E-facturen kunt u door Kofax laten verwerken.

Aansluiten op Simplerinvoicing-platform

Docspro is een samenwerking aangegaan met JNet om organisaties aan te laten sluiten op Simplerinvoicing. Omdat JNet niet afhankelijk is van de technologie van derden kunnen zij relevante overheidsstandaarden zoals Digikoppeling en Digilevering ondersteunen in één geïntegreerd product.

Simplerinvoicing, de voordelen: 

  • Automatisch controles uitvoeren, zodat er geen incorrecte of onvolledige facturen in uw boekhoudpakket of ERP-software terechtkomen.
  • Verrijking op de facturen. Via het banknummer kan het crediteurennummer toegevoegd worden, waarna de factuur in uw boekhoudpakket of ERP-software opgeslagen kan worden.
  • Budgethouders kunnen de factuur accorderen. (Het aangeleverde XML-bestand op het Simplerinvoicing platform is eenvoudig te transformeren naar een leesbare PDF-factuur.)
  • Bestaande workflowacties automatisch opstarten.
  • Eén platform voor de verwerking van inkomende documenten, zowel voor fysieke post als voor e-mail en e-facturen.

Lees hier meer over Simplerinvoicing of neem direct contact met ons op via onderstaand formulier.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Meer weten over Simplerinvoicing?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte