Ben jij iemand die bekend staat als iemand die altijd alles goed geregeld heeft?

Vacature Medewerk(st)er Planning & Projecten

Ben jij de medewerk(st)er Planning & Projecten die wij zoeken?

Ben jij iemand die bekend staat als iemand die altijd alles goed geregeld heeft? Kun jij alle ballen tegelijk in de lucht houden en het overzicht bewaren? Zit klantvriendelijkheid in jouw DNA? En ben je nauwkeurig? 

Dan ben jij misschien wel de nieuwe Medewerk(st)er Planning & Projecten die wij zoeken! 

Wat ga je doen?

Als medewerk(st)er Planning & Projecten ben je verantwoordelijk voor het plannen van werkzaamheden én ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je bent dé schakel tussen de klant en de software consultants.

Bij projecten stem jij met de klant en de software consultants af wanneer de werkzaamheden plaatsvinden. Ook bellen klanten jou als ze vragen hebben. Sommige vragen kun je zelf beantwoorden en voor andere vragen ga je bij je collega’s op zoek naar het antwoord. Je bent nauwkeurig: als jij iets afspreekt verwerk je dit accuraat in de systemen die wij hiervoor gebruiken. Zo weet iedereen altijd waar hij aan toe is.

Daarnaast zorg je voor de inkoop van de hardware en softwarepakketten die onze klanten bij ons afnemen. Hiervoor heb je contact met onze leveranciers in binnen- en buitenland. Een telefoontje plegen of een e-mail opstellen in het Engels is voor jou dan ook geen probleem.

Je werkt in een klein team dat naast jou uit drie andere gezellige én gedreven medewerkers Planning & Projecten bestaat. Het is daarom wel belangrijk dat je van samenwerken houdt en het fijn vindt om in een klein team te werken. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen in je rol. Dit kun je bijvoorbeeld doen door meer kennis op te doen van onze producten.

We combineren hard werken graag met plezier maken. We geloven erin dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes!

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Bekend met MS Office
 • Kennis van AFAS Profit is een pré
 • Je vindt het fijn om in een klein team te werken
 • Enkele jaren werkervaring is een pré, maar voor ons is enthousiasme, een klantvriendelijke instelling, organisatorisch vermogen en nauwkeurigheid het belangrijkste!
 • Bij voorkeur 32 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij?

 • Marktconform salaris
 • 13e maand en bonusregeling
 • 28 vakantiedagen
 • Goede pensioenregeling
 • Gezellige lunch met collega’s
 • Een team waar je vrolijk van wordt
 • Goede, informele werksfeer
 • Vrijdagmiddagborrel & regelmatig een potje poolen
 • Teamuitjes in binnen- en buitenland
 • Zo’n 40 fijne collega’s

Het team

Jij komt te werken in een jong, enthousiast, driekoppig team van medewerkers Planning & Projecten. Doordat je in een klein team werkt heb je de ruimte om zelfstandig verschillende taken op te pakken, uiteraard in overleg met je collega’s. Je werkt intensief met elkaar samen binnen het team, maar hebt daarnaast ook veel contact met de software consultants, projectleiders en sales van Docspro.

Het team is onderdeel van het jonge en gedreven operationele team. Dit team bestaat uit ongeveer 20 collega’s. De andere leden van het team zijn de projectleider, de software consultants en je collega’s van het supportteam.

Docspro biedt organisaties ruimte voor groei

Bij Docspro weten we dat niet elke organisatie hetzelfde is. Dat niet iedere organisatie op hetzelfde moment op hetzelfde punt in haar digitale transformatie staat. Wij bouwen op onze jarenlange ervaring, specialistische kennis van onze medewerkers én innovatieve oplossingen. Zo helpen wij onze klanten hun informatie gedreven processen te automatiseren, optimaliseren en te robotiseren niet alleen vandaag maar ook voor de dag van morgen. Onze klanten werken daardoor flexibeler, slimmer en sneller. Ze hebben meer betrokken medewerkers, bieden hun klanten de beste klantervaring en realiseren een hoger rendement. En dat biedt kansen voor de toekomst.

Waarom werken bij Docspro?

Hoewel we flink gegroeid zijn de afgelopen jaren, blijven we een familiebedrijf. Een bedrijf waar iedere medewerker telt, waar we elkaar kennen en waar samen hard werken voor het beste resultaat voor onze klant én plezier maken voorop staan. Verantwoordelijkheid geven en nemen is voor ons heel belangrijk. Iedereen krijgt bij ons vertrouwen en vrijheid, wij gaan er namelijk vanuit dat jij je werk serieus neemt en verantwoordelijk bent.

Solliciteer nu!

Zie jij het wel zitten om medewerk(st)er Planning & Projecten te worden bij Docspro? Stuur dan nu je motivatie en CV naar vacature@docspro.nl.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Martin Schippers (Financieel- en HR-manager) via +31 (0) 172 – 419 334.

Deel dit met vrienden!