Nieuws

Postkamer Rendementscheck

Postkamer rendementscheck

Docspro helpt organisaties met de digitale transformatie, hierdoor zien wij een enorme toename van digitale content en een afname van fysieke documenten. Het afgelopen jaar hebben wij als dochter van Canon aan den lijve ondervonden dat deze trend vanwege Corona aanzienlijk is versneld. Er wordt nog minder geprint en dus nog minder fysieke post verwerkt. Vanuit kostenperspectief en maatschappelijk verantwoord ondernemen is dit een mooie ontwikkeling.

Ondanks de afname van de poststukken zien wij dat veel postkamers nog steeds zijn ingericht op het verwerken van de grote volumes poststukken en documenten van enkele jaren geleden. Dat is zonde, onze ervaring is dat u met het herinrichten van de scanomgeving een extra rendement kunt realiseren. Wat niet alleen de efficiëntie van de medewerkers verhoogt (sneller verwerken van de post, zodat deze eerder op de betreffende afdeling is), maar vaak ook ruimte en kosten bespaart.

De specialisten van Docspro brengen graag samen met u in kaart welke rendement verhogende aanpassingen u kunt doorvoeren om uw postkamer zo optimaal in te richten.

Wilt u ook de efficiëntie van uw medewerkers verhogen en kosten besparen?

Vul onderstaand formulier in en één van onze adviseurs neemt contact met u op om de huidige situatie van uw postkamer in kaart te brengen. Aan de hand van deze antwoorden krijgt u een advies om het rendement van uw scanomgeving te verhogen. Dat wilt u toch ook?