Nieuws

Docspro lanceert uniFLOW OnBase Connector

Docspro lanceert uniFLOW OnBase Connector

Docspro en NT-ware hebben gezamenlijk een rechtstreekse integratie ontwikkeld tussen MFP’s en OnBase. Middels de uniFLOW OnBase Connector is het mogelijk om vanaf de MFP documenten automatisch in OnBase op te slaan.

De uniFLOW OnBase Connector stelt gebruikers in staat om eenvoudig vanaf de MFP naar OnBase te scannen gebruikmakend van de vooraf in OnBase gedefinieerde Document Types, Scan Queues.

Scannen naar OnBase vanaf de MFP

uniFLOW stelt gebruikers in staat om documenten te scannen, workflow processen te starten en documenten veilig te distribueren binnen uw organisatie, waardoor de productiviteit omhoog gaat en de opslag van documenten voldoet aan compliancy. Gebruikers zien op het panel van de MFP een aantal gepersonaliseerde scan workflows waaronder Scan to OnBase. De gebruiker kan kiezen om documenten rechtstreeks in een Document Type op te slaan of te scannen naar een Scan Queues in OnBase. Als een document rechtstreeks in een Document Type opgeslagen dient te worden heeft de gebruiker de mogelijkheid het juiste Document Type te selecteren, waarvoor de gebruiker geautoriseerd is. Dit wordt gegenereerd door een directe integratie tussen de MFP en OnBase.

Na het selecteren van het juiste Document Type dient de gebruiker één of meerdere Keywords (metadata) in te vullen waarna het document met één druk op de knop in OnBase gearchiveerd wordt. Vervolgens worden er automatisch workflow acties opgestart en wordt het document direct naar de juiste persoon of afdeling binnen de organisatie gerouteerd. Een andere mogelijkheid is het scannen van documenten naar een Scan Queues in OnBase.

Nadat de documenten succesvol naar OnBase gescand zijn dienen gebruikers in OnBase het Document Type van de Scan Queues te selecteren en Keywords die bij het Document Type horen toe te voegen.

uniFLOW OnBase Connector, de voordelen:

  • Naadloze, gecertificeerde integratie door Hyland en uniFLOW
  • Direct documenten in OnBase opslaan vanaf de MFP
  • Workflow acties worden automatisch opgestart
  • Document wordt direct naar de juiste persoon of afdeling gerouteerd
Over Hyland, makers van OnBase

Hyland is de maker van OnBase, een alles-in-één, geïntegreerd Enterprise Information Platform voor het beheer van content, processen en cases. Al ruim 25 jaar stelt Hyland wereldwijd inmiddels meer dan 17.000 organisaties in staat om hun werkwijze te digitaliseren en werkzaamheden fundamenteel te transformeren. Hyland is voor het zevende jaar op rij door Gartner benoemd als leider in het Magic Quadrant Content Services, voorheen Enterprise Content Management.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de uniFLOW OnBase Connector? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.